Podeaua inchisa la culoare si beneficiile ei surprinzatoare

0
307

Podeaua inchisa la culoare si beneficiile ei surprinzatoare

Cum poti sa creezi o armonie vizuala in casa, ce avantaje are podeaua inchisa la culoare si care sunt beneficiile ei de care nu stiai, afli din acest articol.


Multi dintre noi prefera lumina in interiorul caselor noastre, nuantele aprinse sau cele deschise si ceva mai cuminti, dar si culorile care sa faca incaperea sa para mai mare si mai luminoasa.

Cu toate acestea, nuantele ceva mai inchise pot sa scoata in evidenta cu adevarat interiorul caselor noastre.

Integrarea podelei inchise in interiorul casei

Podelele inchise pot fi integrate in interiorul casei noastre daca le asortam cu mobilier deschis la culoare. In acest fel, podeaua va iesi in evidenta, insa incaperea nu va fi afectat in ceea ce priveste designul si se va creea un echilibru vizual.


Curatarea acestor podele inchise la culoare

Atunci cand vorbim despre curatarea podelelor, mereu sa ne asiguram ca treaba va fi facuta cat mai simplu si cat mai rapid.

Ei bine, vestea buna este ca podeaua inchisa la culoare este usor de curatat si ascunde praful sau murdaria. Acest lucru inseamna ca podeaua o sa para noua, stralucitoare si curata pe o perioada foarte mare de timp.

Aduce dimensiune in incaperile tale

Multi artisti folosesc nuantele ceva mai inchisa la culoare pentru aduce dimensiune intr-un spatiu. De exemplu, un makeup artist foloseste nuantele inchise pentru a contura fata. Ei bine, acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de incaperi.


Atunci cand vorbim despre incaperile mai mari sau de dimensiuni medii, podeaua inchisa la culoare este excelenta pentru a te ajuta sa ii oferi spatiului dimensiune, un design absolut superb.

O podea inchisa la culoare va arata cu totul si cu totul fantastic in orice incapere.

O podea pictata transforma orice loc – 15 Idei de pus in aplicare

sursa foto: Pinterest