Poti transforma si tu hainele din garderoba ta cu aceste idei practice

0
1901

Poti transforma si tu hainele din garderoba ta cu aceste idei practice

Oricat de multe haine aveti in garderoba, parca tot mai vreti sa va cumparati unele noi si la moda cu care sa atrageti atentia, cu riscul de a lasa in magazin o mica avere.


Ei bine, nu este nevoie sa lasati o mica avere in magazinele de specialitate, deoarece ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de a le reinventa pe cele pe care le aveti deja. Cum? Simplu. Accesorizandu-le cu margele sidefate.

Iar pentru asta va propunem sa faceti un inventar al hainelor din sifonier si sa le scoateti la iveala pe cele care stau nefolosite de mult timp. De ce? Pentru ca le puteti transformat cu ajutorul accesoriilor cum sunt margelele, in unele aproape noi dar la fel de frumoase cum au fost la inceput.

Niste margele sidefate sau paiete negre, cusute pe gulerul unei bluze preferate va face ca un astfel de detaliu sa fie remarcat de la distanta, totul rezumandu-se doar la imaginatia si la rabdarea voastra .


Prin urmare va lasam sa decideti care din aceste idei practice de astazi este pe placul vostru, dar nu uitati sa ne trimiteti fotografii cu reusita proiectului ales, fotografii pe care le asteptam cu mare drag pe pagina noastra de facebook. Priviti!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto