Povestea iernii din bolul de sticla – Idei de ornamente pentru sarbatori

0
6128

Povestea iernii din bolul de sticla – Idei de ornamente pentru sarbatori

Povestea iernii poate fi spusa intr-o mie de feluri. De la fulgii de nea care cad usor pe pamant si pana la Mos Craciun. Dar noi o spunem intr-un singur fel. Povestea din bolul de sticla. Urmarim asadar un articol cu idei de ornamente pentru sarbatori.


Povestea iernii spusa prin intermediul decoratiunilor

Fara ornamente nu am simti magia sarbatorilor. Fara magia sarbatorilor nu am avea motiv sa realizam ornamente spectaculoase. Prin urmare, haideti sa urmarim ce fel de decoratiuni putem realiza intr-un bol de sticla.

Cum realizam decoratiuni spectaculoase – Povestea iernii din bolul de sticla

Pentru toate aceste ornamente avem nevoie de timp. Iar timp avem. Prin urmare inainte de a afla cum realizam aceste decoratiuni, sa aflam accesoriile necesare. Este lesne de inteles ca avem nevoie de un bol din sticla ca suport pentru decorul pe care vrem sa-l realizam. Ne mai trebuie cateva statuete sub forma de Mos Craciun, de unul sau mai multi brazi in miniatura si de multa indemanare.

Cat priveste partea de design nu putem sa va spunem foarte multe, deoarece fiecare isi construieste decorul dupa cum ii place si in functie de imaginatia de moment. Insa pentru a nu da gres cu elementele de decor, poate ca nu ar fi rau va inspirati din imaginile pe care vi le-am pregatit mai jos.


povestea iernii povestea iernii

Alte idei de elemente de decor

Lista elementelor de decor pe care le puteti folosi este lunga. Saniute in miniatura, masinute sau statuete sub forma de oameni de zapada, sunt doar cateva dintre ele. Iar ca si idee de a mima zapada, va sugeram sa folositi sare sau zahar.

Nu putem incheia fara sa va spunem ca asteptam sa ne trimiteti fotografii cu ornamentele realizate de voi, pentru a ne bucura impreuna de frumusetea lor. Priviti si va inspirati!

povestea iernii povestea iernii