Pregateste-te pentru vara cu o gradina de iarna

0
824

Se spune ca vara trebuie sa-ti faci sanie si iarna car. Noi credem ca este bine sa fii pregatit pentru orice anotimp. Pana la urma de ce sa faci rabat de la confortul tau? Mai ales atunci cand poti avea un spatiu pregatit pentru orice ocazie.


O gradina de iarna este mai mult decat o simpla anexa. Este o parte integranta a casei tale, un spatiu care te face sa te intrebi cum ai putut trai fara el?

Conceptul wintergarden este menit sa ofere confort, protectie si siguranta in orice anotimp. Versatilitatea acestor inchideri cu panouri vitrare iti va oferi clipe minunate alaturi de familie sau de oaspetii tai.

Gradinile de iarna pot fi amenajate in continuarea constructiilor existente (verande) sau de sine statatoare (cupole, foisoare). Panourile din sticla pot fi prevazute cu bariera termica, astfel incat iarna sa fii protejat de frig, iar vara de caldura.


In plus, inchiderile de terase tip wintergarden, pe langa proprietatile termoizolante, ofera protectie solara si difuzie a luminii.

Panourile din sticla sunt imbinate cu elemente de tamplarie din aluminiu si pot avea inchideri cu panouri culisante din sticla. Asta permite patrunderea a cat mai multa lumina si va ofera o panorama deosebita. Vei avea senzatia ca natura este in interiorul locuintei tale.

Gradina de iarna poate fi spatiul in care te refugiezi la finalul unei zile agitate, pentru a te relaxa sau in care iti savurezi cafeaua dimineata. Poate tine locul unui living, in care iti vei putea primi prietenii pentru a petrece acele momente pretioase impreuna.


Iar daca alegi sa amenajezi o gradina de iarna cu Master Prod, beneficiezi de o garantie de pana la 5 ani.

sursa foto: masterprod.ro