Pregateste-ti curtea pentru primavara cu aceste idei superbe

0
667

Pregateste-ti curtea pentru primavara cu aceste idei superbe

Ai grija sa pregatesti si tu curtea pentru primavara cu ajutorul acestor proiecte colorate, frumoase, ce transforma spatiul intr-o oaza de relaxare. Suntem convinsi ca si tu iubesti sa iti petreci timpul in aer liber, in propria curte.


De aceea, proiectele de tipul Do It Yourself care iti fac casa mai frumoasa si curtea mai primitoare sunt ideale pentru tine. Te ajuta sa iti pregatesti curtea pentru primavara.

Primavara aceasta se poarta culorile aprinse, dar si multa verdeata in curte. Opteaza pentru gazon, iar despre ingrijirea acestuia afli mai multe sfaturi de aici: despre intretinerea gazonului.

Alege un leagan relaxant in curtea ta

Daca inca nu ai un leagan, te invit sa construiesti chiar tu unul. Este relaxant, perfect pentru zilele in care vrei sa profiti de aerul curat, dar si ideal pentru tine in cazul in care vrei sa citesti o carte in curte.


Leaganele te ajuta sa te relaxezi, sa scapi de stres, dar sunt atragatoare si pentru copii.

Construieste o gradina verticala pozitionata pe paleti

Gradinile verticale sunt ideale pentru cei ce isi doresc sa economiseasca spatiul. Ghivecele pot fi asezate pe paleti din lemn, dar si pe structuri din fier.

Sunt perfecte pentru a pune aici atat plante suculente, cat si ierburi aromatice precum rozmarin, menta, busuioc, dar si oregano.


Completeaza decorul folosind corpuri de iluminat

Serile de primavara sau de vara pot fi petrecute in compania celor dragi, chiar in curtea casei tale. Completeaza decorul acestui spatiu folosind corpuri de iluminat de tip led. Acestea fac o atmosfera superba in curtea ta, sunt ideale pentru serile petrecute afara, dar sunt si utile.

Pregateste-ti si tu curtea pentru primavara aceasta, inspirandu-te din proiectele de mai jos. Decoratiunile, florile, plantele verzi, dar si alte proiecte Do It Yourself sunt perfecte pentru o curte mica, superba.

sursa foto: Pinterest