Pregatirea terasei pentru primavara – Sfaturi si galerie foto superba

0
17035
pregatirea terasei pentru primavara

Pregatirea terasei pentru primavara – Sfaturi si galerie foto superba

Procesul de pregatire a terasei pentru primavara poate fi o adevarata placere daca tii cont de sfaturile acestea si te inspiri din galeria foto de aici. Terasa este spatiul unde ne petrecem o multime de timp, asa ca te sfatuim sa o amenajezi cat mai relaxant.


Fie ca te relaxezi pe terasa ta la un mic-dejun, la cafea sau alegi sa lucrezi la aer, spatiul poate fi ideal pentru tine si cei dragi.

Inspira-te atat din ideile de aici si galeria foto de mai jos, cat si din articolele noastre anterioare:

Terasa, un spatiu de relaxare decorat cu accente nordice superbe

Cum sa transformi o terasa mica intr-un paradis colorat

Cum sa amenajezi o terasa mica vara aceasta folosind culori superbe

Alege nuante de verde pentru un decor fresh

Un decor fresh ne inspira atunci cand vine vorba de reamenajarea casei noastre. Atat natura, cat si elementele care fac parte din aceasta sunt cele care ne duc cu gandul la culoarea verde. De aceea, daca vrei sa aduci mai aproape de natura design-ul terasei tale, opteaza pentru nuante placute de verde.

Tine ghivecele cu flori pe terasa

Si pentru a le oferi lumina de care au nevoie, dar si pentru a te bucura de o priveliste de vis, alege sa tii ghivecele cu flori pe terasa casei tale. Acestea vor oferi o priveliste de vis trecatorilor, iar florile se pot bucura de lumina si aerul de care au nevoie.


Amenajeaza zona folosind corpuri de iluminat

Pentru a oferi decorului un ambient placut pe timp de seara, nu uita sa instalezi aici corpuri de iluminat. Acestea sunt perfecte pentru camera ta, mai ales daca discutam despre serile de vara petrecute aici.

Lumina este si ajutatoare, dar ofera si spatiului un farmec aparte.

sursa foto: Pinterest