Primavara in gradina ta – 27 Idei de decoratiuni inspirationale

0
6875

Primavara in gradina ta – 27 Idei de decoratiuni inspirationale

Primavara este aproape in sufletele si in gradinile noastre instalata. Este anotimpul in care ne place sa profitam de fiecare raza de soare, sa ne petrecem timpul in gradina, in curte si sa fim mai fericiti.


Primavara, se planteaza flori colorate, frumoase si pline de viata.

Ce soiuri de flori se planteaza primavara?

1. Trandafirii

Nu ar trebui sa existe curte in lumea aceasta fara trandafiri. Aceste flori superbe se planteaza ori in toamna, ori primavara. Trandafirii pot fi rosii, albi, roz, galbeni si iti fac gradina mai frumoasa, dar si mai parfumata.

2. Panselute

Ca si violetele, panselutele sunt plante bienale, iar rasadurile acestora se planteaza primavara. Ele sunt colorate, iti fac curtea sau gradina mai frumoasa, insa trebuie sa asteptati un an de zile pana sa infloreasca. Asteptarea merita deoarece sunt superbe!


3. Macii

Macii trebuie plantati primavara devreme, dupa ultimul inghet. Macii sunt unici, deosebiti, iubiti de catre toata lumea si iti fac gradina mai frumoasa.

4. Lavanda

Lavanda sau levantica este la moda de la un timp. Este o floare frumoasa, ce merita sa fie apreciata. Levantica poate sa atinga inaltimi chiar si de un metru, iar perioada de inflorire face ca aceasta planta sa faca orice spatiu mai frumos, mai colorat.

5. Florile de piatra

Este vorba de acele flori micute, de talie mica, dar rezistente. Aceste flori pot sa iti faca gradina frumoasa chiar pana la inceputul toamnei deoarece pana atunci infloresc.


Alege cel putin una dintre florile de mai sus, planteaza-le in curtea sau in gradina ta, dar inspira-te si din pozele de mai jos pentru a le crea un mediu colorat si primitor.

Primavara este mai frumoasa cu florile incantatoare ce iti coloreaza gradina, cu razele soarelui care domnesc peste spatiu, dar si cu ornamentele de tipul Do It Yourself realizate chiar de catre tine. Incearca si tu!

sursa foto: Facebook