Prime Kapital începe construcția proiectului Marmura Residence

0
211

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a început lucrările de construcție pentru Marmura Residence în cartierul Bucureștii Noi. Proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021, așa cum a fost anunțat inițial.


Biroul de vânzări Marmura Residence, situat pe Bd. Bucureștii Noi, nr. 25, se va deschide pe 5 februarie.

Marmura Residence se remarcă prin proximitatea față de stația de metrou Jiului și de noul pol de birouri din zonă.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri și  509 locuri subterane de parcare. Având la bază conceptul de comunitate integrată, Marmura Residence are o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 mp de spații verzi și terase, 1.700 de mp de spații de retail și servicii, precum și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.


„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată  administrației publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

 Despre Prime Kapital


Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează pe piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație excelentă cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.marmuraresidence.ro și www.primekapital.com