Proiecte creative pe care le poti realiza doar cu ajutorul unor paleti

0
24077
ajutorul unor paleti

Proiecte creative pe care le poti realiza doar cu ajutorul unor paleti

Descopera cum poti realiza, doar cu ajutorul unor paleti si cu putina creativitate, o serie de proeicte absolut superbe, dar si foarte utile in orice gospodarie.


Alege ce proiect este potrivit pentru tine si creeaza din astfel de paleti de lemn o serie de piese de mobilier, lucruri de decor sau alte ornamente frumoase. Paletii din lemn sunt o surs de inspiratie extrem de versatila, sunt rezistenti si pot fi refolositi, in functie de preferintele si de nevoile tale.

Suport pentru bicicletele tale realizat cu ajutorul unor paleti

Familiei tale ii place sa iasa cu bicicleta? Ai nevoie de un astfel de suport creativ. Din paleti de lemn poti sa creezi si tu unul, asa ca inspira-te din acest articol. Vopseste-l in culori deschise si pozitioneaza chiar la intrarea in casa. Ai grija ca suportul sa fie tinut intr-un spatiu ferit de ploaie pentru a proteja bicicletele.

Mobilier pentru casa si gradina

fie ca vorbim de o insula de bucatarie, de o masuta de dining sau de mese si scaune pentru terasa, toate pot fi realizate din paleti de lemn. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi dimensiunile ideale pentru tine. Apoi, bucura-te de un mobilier foarte practic si estetic, dar care este realizat cu buget mic.


Mini-bar creativ pentru casa sau curte

Fie ca locuiesti la curte sau vrei un mini-bar pentru casa ta, nu trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pe unul. Ai nevoie de cativa paleti din lemn, putina vopsea si un material pe care sa il folosesti ca si blat. Bineinteles, scaunele inalte pentru acest mini-bar sunt esentiale, asa ca te indemnam sa optezi pentru cel putin doua scaune.

Opteaza pentru un astfel de suport portabil realizat din paleti de lemn, ideal pentru o curte micuta.

sursa foto: Pinterest