Proiecte Do It Yourself folosind pistoale de lipit

0
2978

Proiecte Do It Yourself folosind pistoale de lipit

A venit vara iar odată cu ea ne vin și numeroase idei pentru tot felul de proiecte DIY. În acest articol vom vorbi despre câteva proiecte de decorațiuni interioare și exterioare care folosesc pistoale de lipit. Deoarece sunt foarte ușor de folosit iar întrebuințările lor pot fi extrem de diverse, pistoalele de lipit sunt unelte care nu ar trebui să lipsească din „arsenalul” niciunui pasionat de DIY, existând modele pentru buzunarul oricui.


Tablouri si panouri decorative pe pânză sau lemn

Cu ajutorul unui pistol de lipit poți crea un tablou în relief cu diverse motive. Poți scrie sau desena cu ușurință iar la final poți picta printre sau peste linii oferind astfel un aspect deosebit artei tale.

sursa

sursa


Vaze și obiecte din sticlă

Folosind baghete de lipire transparente sau, de ce nu, colorate, poți reinventa o vază veche sau un suport de lumânări din sticlă dându-i un aspect nou, modern. Te poți juca cu pistolul de lipit creând propriile tale modele originale.

sursa

sursa


sursa

Suporturi de pahare din sfoară

Suporturile de pahare din sfoară sunt un proiect ușor de realizat şi foarte practic. Acestea au un aspect rustic, ceea ce le face ideale atât pentru interior dar mai ales pentru exterior. Pentru un plus de personalitate, suporturile pot fi pictate în diverse culori sau modele.

sursa


Coșulețe și genți din sfoară si funie împletită

Pistolul de lipit cu silicon poate fi folosit la crearea unor suporturi din funie împletită care sunt varianta 3D a proiectului de mai sus. Odată ce simți că stăpânești bine tehnica, poți face chiar și genți din funie ca cele din imaginile de mai jos, respectând același proces.

sursa

sursa

Obiecte si rame decorative din hârtie

Tot cu ajutorul unui pistol de lipit (și cu suficientă răbdare) poți crea obiecte decorative sau rame pentru oglinzi. Rezultatul final este unul uimitor care merită absolut tot efortul depus.

sursa

Pentru proiectele voastre DIY, recomandăm uneltele Steinel, pe care în luna iulie le puteți achiziționa cu un discount de 20% cu ocazia aniversării de 20 de ani Steinel România.