Proiecte uimitoare pentru gradina realizate din conserve mari

0
1545
proiecte realizate din conserve mari

Proiecte uimitoare pentru gradina realizate din conserve mari

Realizarea unor proiecte realizate din conserve mari poate reprezenta o adevarata provocare!


Astazi discutam despre reciclarea conservelor din metal. Le poti refolosi creativ, le poti transforma in proiecte frumoase si le poti pastra chiar in curtea casei tale.

Gradina verticala

Poti realiza si tu o gradina verticala recicland o scara veche si conservele din metal mari. Planteaza flori in aceste conserve, fie ca vorbim de flori colorate sau de legume.

Vei economisi spatiul si vei reusi sa ai o gradina superba!


Realizeaza proiecte creative din ele!

Daca vrei sa iti pui imaginatia la incercare, poti sa transformi aceste conserve mari in proiecte creative pentru gradina sau pentru casa ta.

Cu siguranta ca ideile expuse in acest articol sunt de real ajutor!

Corpuri de iluminat creative

Daca gauresti aceste conserve din metal, trebuie sa stii ca le poti transforma in corpuri de iluminat creative. Le poti tine in curte sau pe terasa pentru a transforma aceste spatii!  Util pentru plecarile cu cortul


Daca esti plecat in excursie cu cortul, trebuie sa stii ca o astfel de conserva este utila si poate fi transformata intr-un mic aragaz.

Iti poti incalzi apa pentru cafea sau mancarea cu ajutorul unei simple conserve. Suna bine, nu-i asa?

Realizeaza si tu proiecte realizate din conserve mari!


Decoratiuni haioase

Chiar daca nu este Halloween-ul, poti realiza o multime de decoratiuni haioase folosind doar propria imaginatie si conserve mari, reciclate. 

Realizeaza-le albinelor o casuta!

O casuta realizata pentru albine este ideala pentru a atrage aceste insecte in gradina ta. Poti folosi o conserva si role micute de hartie pentru a le crea o casuta.

Albinele sunt importante pentru mediul inconjurator deoarece ele polenizeaza si ajuta la sustinerea biodiversivitatii. proiecte realizate din conserve mari proiecte realizate din conserve mari

Decoratiuni creative pentru casa

Poti refolosi conservele si pentru a realiza decoratiuni pentru casa, nu doar pentru gradina ta. proiecte realizate din conserve mari

sursa foto: Pinterest