Proiectele gradinii tale, o extensie a gospodariei cu care ne mandrim

0
447

Proiectele gradinii tale, o extensie a gospodariei cu care ne mandrim

Indiferent ca este vorba de amenajarea terasei sau de o decoratiune cu flori, proiectele gradinii sunt o extensie a gospodariei cu care ne mandrim. De aceea, atunci cand depunem efortul de a ne infrumuseta gradina, trebuie sa o facem astfel incat acest lucru sa ne bucure privirea.


Amenajarea unui spatiu pentru flori, dar si amenajarea unui loc de relaxare este o idee perfecta pentru a te bucura de curtea ta. In articolul de astazi, ti-am pregatit o multime de idei creative. De la spatii de relaxare, pana la mici pergole sau zone cu flori. Toate acestea infrumuseteaza orice curte.

Zona pentru a bea o racoritoare

Zilele de primavara, vara, dar chiar si unele zile de toamna si iarna pot fi petrecute afara. Fie ca vorbim de o limonada rece sau de un vin fiert, un spatiu amenajat afara este relaxant.

Sa petreci timp in aer liber nu doar ca este placut, dar are si beneficii asupra sanatatii. Cel putin 30 de minute petrecute afara, in liniste, te ajuta sa ai un somn mai bun si sa te bucuri de lipsa durerilor de cap.


Construirea unei pergole din lemn

O pergola din lemn poate sa aiba acoperis textil sau acoperis retractabil, realizat din alt material fix. Este ideala pentru terasa casei tale, insa pergola din lemn este perfecta si pentru a fi pozitionata si langa spatiul in care ai amenajat gratarul.

De ea poti agata diferite decoratiuni, ghivece cu flori, insa o poti folosi si pe post de arcada pentru florile tale. Planteaza atat glicina, cat si alte flori superbe sprijinite de o astfel de pergola din lemn.

Idei fascinante de aranjare creativa a florilor in ghivece

Gradini micute ce pot fi transformate intr-o oaza de relaxare

Curte micuta, decorata intr-un stil relaxant, prietenos si primitor

sursa foto: Pinterest