Punem accentul pe rustic – Idei pentru amenajarea terasei exterioare

0
1895

Punem accentul pe rustic – Idei pentru amenajarea terasei exterioare

Deoarece am avut parte zilele acestea de un soare timid si imbietor, asta ne face sa ne gandim la un articol a carui tema este despre amenajarea terasei. De ce tocmai un astfel de subiect? Din doua motive. Pentru ca ne dorim sa vina cat mai repede anotimpul calduros si pentru ca terasa este locul in care ne simtim minunat alaturi de cei dragi.


Amenajarea terasei exterioare – Idei practice

Sunt o multime de feluri de a amenaja o terasa. Dar toate se rezuma la bugetul pe care il avem. Putem avea de exemplu o terasa frumoasa, chiar daca nu avem cel mai elegant si mai scump mobilier. Propunem asadar sa aflam impreuna cateva decoruri simple, in asa fel incat atunci cand avem cateva clipe de relaxare, sa profitam si sa le petrecem intr-un mod cat mai confortabil.

Idei de decoruri simple pentru amenajarea terasei

Simplu inseamna frumos si relaxant. Simplu inseamna cat mai natural dar si confortabil. Prin urmare daca nu vreti sa va aglomerati terasa cu multe piese de mobilier, puteti alege sa o amenajati doar cu o masa si cateva scaune. Insa ar putea parea mult prea simplu. De aceea nu ar trebui sa lipseasca din decor ghivecele cu flori. Si nici arbusti decorativi. Cu atat mai mult daca avem pomi in jurul carora putem sa amenajam o mica terasa.

Decoruri rustice pentru terasa

Putem crea decoruri spectaculoase si cu ajutorul instalatiilor de iluminat. Insa intr-un cadru natural, asa cum este terasa, nu s-ar potrivit decat unele pe un suport de acelasi fel. Adica rustice. Iar cand spunem idei de suporturi rustice, spunem lemn. Iata!


amenajarea terasei amenajarea terasei amenajarea terasei amenajarea terasei amenajarea terasei

O terasa frumos amenajata inseamna mai mult confort si o priveliste minunata.

amenajarea terasei amenajarea terasei amenajarea terasei

Idei de a ilumina terasa exterioara.

Nelipsitele ornamente din decor. Idei de a infrumuseta exteriorul cu rame din lemn.


sursa foto: Pinterest