Punte creativa ce transforma o curte plictisitoare in una spectaculoasa

0
1320
punte creativa

Punte creativa ce transforma o curte plictisitoare in una spectaculoasa

Defineste spatiul din curte construind o punte creativa, ideala pentru relaxarea impreuna cu cei dragi. Transforma o curte simpla in una spectaculoasa, doar cu ajutorul unei astfel de punti. Apoi, pe aceasta punte poti sa amenajezi un spatiu frumos, relaxant, absolut superb.


Suntem convinsi ca atat musafirii, cat si cei dragi vor fi incantati sa aiba un loc afara, la aerul curat, un loc in care sa se relaxeze. Daca ai un spatiu potrivit, un aparat de incalzit pentru iarna si un spatiu umbrit pentru vara, poti sa petreci timpul aici, indiferent de anotimp.

Construieste o canapea relaxanta pe punte

Puntea din lemn este o constructie perfecta pentru a fi folosita, ulterior, ca spatiu de relaxare. Aceasta canapea relaxanta este ideala pentru tine si cei dragi. Poti alege sa iti bei cafeaua aici in diminetile insorite, dar si sa te bucuri de un vin fiert in serile mai friguroase.

O masuta in centrul acestui spatiu este necesara, utila si poate fi construita din lemn. Daca ai imaginatie si indemanare, poti alege sa construiesti o masuta cu spatiu de depozitare. Poate fi extrem de util atunci cand vine vorba de servetele de masa sau alte accesorii utile aici, in curtea ta.


Construieste un perete delimitator

Atat pentru a te feri de vantul puternic, cat si pentru a te bucura de intimitate in curtea ta, poti alege sa construiesti un perete delimitator din lemn. Pe el poti agata ulterior corpuri de iluminat tip instalatii ce vor schimba in totalitate design-ul acestui loc.

De asemenea, primavara si vara poti pune aici suporturi pentru ghivecele tale micute. Vor arata absolut superb si aici sunt ferite de vant, dar au parte de lumina soarelui.

 

Ornamente pline de viata pentru o terasa superba si colorata

O terasa micuta si modalitati diferite, superbe de a o amenaja

sursa foto: Pinterest