Putem aduce gradinii un plus de design cu mozaicuri din piatra decorativa

0
3225

Putem aduce gradinii un plus de design cu mozaicuri din piatra decorativa

Revenim cu drag la proiectele noastre favorite, respectiv acelea in care piatra de rau este un element de design interesant si din care se pot realiza cu usurinta o multime de decoruri. Urmarim asadar un nou articol despre mozaicuri din piatra decorativa.


Nu trebuie sa va mai explicam ce este piatra decorativa. Dar va reamintim totusi ca pentru a ajunge ca un element de decor in gradina noastra, piatra de rau a fost mai intai sparta in granule, spalata si selectata pe sorturi de diferite marimi. O gasim in multe magazine de profil, ambalata in saci si intr-o gama variata de culori.

mozaicuri din piatra decorativa mozaicuri din piatra decorativa

Mozaicuri din piatra decorativa – Idei de amenajari

Putem realiza mozaicuri din piatra decorativa indiferent de spatiul din curte. Insa daca ne dorim niste decoruri spectaculoase, avem nevoie de o curte cat mai spatioasa, in asa fel incat sa putem pune in evidenta modele create. Si daca tot am amintit de modele, va invitam sa urmariti mai jos cele mai frumoase combinatii de culori si forme.

mozaicuri din piatra decorativa

Sugestii de mozaicuri din piatra decorativa

Aproape ca nu mai este necesar sa spunem ca pentru a crea decoruri minunate ar trebui sa ne punem imaginatia la incercare. Spre exemplu putem realiza niste decoruri sub forma de romburi sau modele deosebite cu linii ondulate.


mozaicuri din piatra decorativa

mozaicuri din piatra decorativa

Modul de realizare

Este cat se poate de simplu sa realizam astfel de decoruri in gradina. Mai intai de toate ar trebui sa delimitam spatiul pe care vrem sa-l infrumusetam. Asezam pe locul respectiv o folie din plastic, preintampinad in felul acesta aparitia buruienilor suparatoare, buruieni care ne pot strica tot decorul. Turnam apoi piatra decorativa pe locul respectiv, intercaland sorturile si culorile intre ele. Iata!

Ce fel de culori alegem pentru mozaicuri din piatra decorativa

Avand in vedere ca piatra decorativa se gaseste intr-o multime de nuante, alegerea nu este grea. Dar dupa parerea noastra, albul nu ar trebui sa lipseasca din nici un decor. Priviti!

sursa foto