Realizeaza decoratiuni sub forma de braduti din margele colorate, dar nu numai

0
637

Realizeaza decoratiuni sub forma de braduti din margele colorate, dar nu numai

Daca esti inventiv si ai multa imaginatie poti realiza multe decoratiuni cu care iti poti orna locuinta de sarbatori, iar cele sub forma de braduti se numara printre cele mai usoare. La propriu. Asadar daca ai putin timp liber si vrei sa ti-l petreci intr-un mod creativ iata cateva proiecte marca Do It Yourself, potrivite pentru a fi realizate in aceste zile friguroase de iarna.


O macheta confectionata dintr-o bucata de carton sub forma unui con si imbracata in margele sau lana colorata, poate fi incadrata fara discutie in categoria decoratiunilor unice si inedite, iar daca nu stiti de unde sa incepeti un astfel de proiect va spunem noi prin intermediul acestor idei creative.

Asadar, sa enumeram pe scurt cele cateva lucruri de care veti avea nevoie: o bucata de carton mai groasa, lipici sau aracet si cateva accesorii precum niste beteala stralucitoare, sfoara sau margele colorate.

Avem convingerea ca toata lumea stie cum se confectioneaza un con, prin urmare va invitam sa urmariti acele imagini care va explica pe larg de unde sa incepeti cu lipitul accesoriilor. Insa nici partea aceasta a proiectului nu este grea. Fie ca incepeti de la baza cu lipitul sau ca incepeti de la varf tot bine este, deoarece la final veti avea un obiect decorativ minunat. Priviti!


decoratiuni-1

decoratiuni-2

decoratiuni-3

decoratiuni-4

decoratiuni-5

decoratiuni-6

decoratiuni-7

decoratiuni-8

decoratiuni-9

decoratiuni-10

decoratiuni-11

decoratiuni-12

decoratiuni-13

decoratiuni-14

sursa foto