Realizeaza si tu accesorii deosebite din tricouri pe care nu le mai porti

0
389

Realizeaza si tu accesorii deosebite din tricouri pe care nu le mai porti

Ne-am gandit sa fim mai creativi in aceasta perioada, prin urmare am pregatit in cele ce urmeaza un articol despre felul cum putem transforma, niste tricouri sa spunem, in alte accesorii pe care ne place sa le purtam noi doamnele.


Tricoul este un articol vestimentar care se gaseste in garderoba oricarei femei si nu doar unul, ci mai multe. Asezate pe culori, stau frumos in sifonier asteptand vara pentru a fi purtate.

Cu aceste idei practice ne adresam in mod special acelor doamne si domnisoare care sunt mai nonconformiste si obisnuiesc sa poarte la gat accesorii din cele mai diverse. Iar pentru asta va propunem sa faceti o triere a tricourilor si sa le scoateti la iveala pe cele care stau demult in sifonier si pe care oricum nu le mai purtati, deoarece v-ati cumparat altele noi. Ei bine, daca nu stiti in ce le puteti transforma, va spunem noi in randurile urmatoare.

Taiati tricourile in fasii inguste si impletiti-le apoi in esarfe care sa se asorteze cu restul hainelor din garderoba voastra. Pentru a le confectiona, bazati-va pur si simplu pe imaginatia de moment, iar micile detalii precum gablonturile stralucitoare, le vor scoate si mai mult in evidenta.


Nu trebuie sa urmati o anumita tehnica pentru a le confectiona si asa cum spuneam si mai inainte, bazati-va doar pe felul cum asortati culorile intre ele. Pe de alta parte si cele intr-o singura culoare sunt frumoase.

Dar mai bine va lasam sa urmariti imaginile de mai jos, iar daca v-ati decis sa renuntati la niste tricouri din garderoba, transformandu-le in accesorii interesante, neaparat sa ne trimiteti fotografii postandu-le pe pagina noastra de facebook.

tricouri

Idei de combinatii de culori.


tricouri

tricouri

tricouri

Combinatii cu accesorii metalice.

Idei de impletituri simple.

sursa foto