Reciclam pet-urile si le transformam in decoratiuni spectaculoase

Reciclam pet-urile si le transformam in decoratiuni spectaculoase

Sunt o multime de obiecte reciclabile pe care le putem transforma in decoratiuni spectaculoase. Hartia de ziar, pet-urile sau resturile din lemn fiind doar cateva dintre ele. Insa astazi ne vom opri la sticlele din plastic. De ce tocmai sticle din plastic? Deoarece putem crea din ele o multime de lucruri inedite ca aspect.


Decoratiuni spectaculoase din sticle de plastic – Proiecte simple

V-am spus de multe ori ca nu toate proiectele creative sunt dificile. Dovada stau si tutorialele de astazi. Insa toate cer indemanare, rabdare, dar mai ales imaginatie. Indemanare pentru ca se lucreaza cu bucati mici de plastic, rabdare pentru ca sunt multe piese de asamblat si imaginatie pentru ca altfel nu ar fi spectaculoase.

Ce forme dam bucatilor din plastic – Idei de decoratiuni spectaculoase

Una din formele pe care o putem da bucatilor din plastic este cea de flori. Nu sunt greu de confectionat si arata spectaculos. De ce nu ni se par greu de confectionat? Deoarece tot ceea ce trebuie sa facem este sa decupam cateva fragmente din recipientele de plastic, sa trecem marginile acestora pe deasupra unei flacari, obtinand in final niste petale interesante de flori.

Reciclam intr-un mod creativ pet-urile – Idei de decoratiuni spectaculoase

Un alt mod de a recicla sticlele din plastic, ar fi acela de a le transforma in casute decorative. Insa pentru asta avem nevoie de cel putin cinci recipiente din plastic. Decupate partial si lipite intre ele cu o substanta transparenta, pot capata viata in mainile noastre devenind adevarate opere de arta. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos, care va explica pe larg cum ar trebui sa procedati.


decoratiuni spectaculoase decoratiuni spectaculoase decoratiuni spectaculoase

Asadar, daca va vor incanta aceaste proiecte minunate, nu mai stati pe ganduri si realizati obiecte decorative spectaculoase, recicland in acest fel din multitudinea de pet-uri pe care le aveti in casa.

decoratiuni spectaculoase

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI