Reciclarea CD-urilor vechi, o activitate perfecta pentru weekend

0
527

Reciclarea CD-urilor vechi, o activitate perfecta pentru weekend

Aceste idei ieftine si practice care nu necesita bani multi pentru realizarea lor va garanteaza un weekend reusit si placut! Ce inseamna acest lucru? Putem investi mult timp si putini bani pentru decoratiuni superbe, care ne vor ajuta sa ii dam un strop de fericire camerei noastre, prin intermediul acestor decoratiuni superbe. Haideti sa vedem despre ce este vorba!


Cine nu are CD-uri vechi in casa?

In ziua de astazi, ne folosim mai mult de lucrurile vechi sau de obiectele pe care nu le mai folosim pentru a realiza decoratiuni noi si pentru a incerca mereu sa aducem ceva nou camerei noastre. De exemplu, daca in camera aveti o oglinda veche, trebuie sa ii realizati o rama noua folosindu-va de bucatele vechi de la CD-urile cu muzica, cu poze sau cu filme pe care le aveti zgariate sau pe care ati fi vrut sa le aruncati. Tot ce trebuie sa faceti este sa rupeti bucatele inegale, insa aveti mare grija sa nu va raniti! Dupa ce acest proces va fi gata, nu mai ramane decat sa le lipiti, folosind super glue.

In ceea ce priveste lipiciul, nu trebuie sa folositi foarte mult deoarece acesta este destul de puternic si este suficienta o picatura micuta pentru fiecare bucatica pentru ca acesta sa se lipeasca si sa fie rezistent mult timp.

Reciclarea CD-urilor vechi (1)

Reciclarea CD-urilor vechi (2)

Reciclarea CD-urilor vechi (3)

O masa veche, transformata intr-un proiect nou

Daca v-ati plictisit de design-ul vechi al mesei din hol sau al masutei de cafea din living, va puteti face putin de cap folosind cateva CD-uri. Aceste decoratiuni seamana cu un puzzle frumos aranjat si lucrat, iar lumina reflectata in bucatelele de CD-uri va fi un frumos joc ce umple camera de fericire si de culoare.


Reciclarea CD-urilor vechi (4)

Accesoriu extravagant pentru domnisoare indraznete

Fetele indraznete vor opta pentru accest accesoriu: o geanta accesorizata folosind CD-uri vechi, care vor arata super cool. Simplu si de efect, nu-i asa? Va provocam sa incercati si voi! Mai mult decat atat, daca optati pentru o geanta colorata, tinuta voastra va fi pusa in evidenta si mai mult. Potrivita pentru zilele calduroase de vara, insa merge purtata si iarna, atunci cand dorim sa fim asortati cu fularul si caciula.

Reciclarea CD-urilor vechi (5)

Reciclarea CD-urilor vechi (6)

Reciclarea CD-urilor vechi (7)

Suport pentru cani si pahare

De asemenea, suportul pentru cani si pahare este potrivit atunci cand dati o petrecere. Nu numai ca acesta va protejeaza masa pe care sunt puse canile si paharele, dar le puteti si diferentia usor intre ele. Simplu, nu?

Noi va dorim spor la treaba si speram sa va placa aceste proiecte frumoase si usor de realizat!


Reciclarea CD-urilor vechi (8)

Reciclarea CD-urilor vechi (9)

Reciclarea CD-urilor vechi (10)

Reciclarea CD-urilor vechi (11)

Reciclarea CD-urilor vechi (12)

Reciclarea CD-urilor vechi (13)

Reciclarea CD-urilor vechi (14)

Reciclarea CD-urilor vechi (15)

Reciclarea CD-urilor vechi (16)

Reciclarea CD-urilor vechi (17)

Reciclarea CD-urilor vechi (18)

Reciclarea CD-urilor vechi (19)

Reciclarea CD-urilor vechi (20)

Reciclarea CD-urilor vechi (21)

Reciclarea CD-urilor vechi (22)

Reciclarea CD-urilor vechi (23)

Reciclarea CD-urilor vechi (24)

via