Reciclarea eficienta si utila a unor cosuri metalice banale

0
215

Reciclarea eficienta si utila a unor cosuri metalice banale

Daca va intrebati ce ati putea face in zilele mohorate sau ploioase, noi venim cu idei care sa sara in ajutorul vostru! Simple cosuri metalice, fie ca sunt de dimensiuni mici sau mari, pot fi transformate in proiecte utile pentru casa noastra. Sigur unul dintre aceste proiecte iti va placea si tie si se va potrivi cu un colt din casa pe care inca il pastrai liber.


Suport pentru lumini

Aceste cosuri din sarma sunt uimitor de utile si pot fi refolosite de catre voi, in o multime de moduri diferite. De exemplu, doriti sa realizati un suport pentru lumanari sau un set de lumini decorative, ca cel din poza de mai jos? Aveti nevoie de cateva borcane, un set de lumini, ca acelea pentru Craciun dar nu colorate si aceste cosuri metalice. Desigur, puteti renunta la borcanele din sticla, ele fiind optionale. Infasurati luminitele pe peretii cosului din metal, iar rezultatul va fi unul cu totul si cu totul deosebit!

cosuri-metalice-1

Masuta pentru cafea

Aceste lazi din metal pot fi folosite drept suport pentru un placaj din lemn, iar rezultatul uimitor este o masuta pentru cafea de tipul Do It Yourself. Va place aceasta masuta? Noi ne-am indragostit de ea inca de la prima vedere! Este micuta, usor de transportat si poate fi de ce culoare doriti voi pentru ca puteti alege singuri lemnul.

cosuri-metalice-2

Suport pentru baie

Aveti nevoie de:


  • o scara din lemn
  • 3 cutii metalice

Din doua in doua trepte ale scarii veti aseza aceste cutii metalice, iar cuutile le puteti fixa cu ajutorul unei bucati de sarme de treapta de mai sus. Uimitor de simplu si util, nu-i asa? Va invitam si pe voi sa incercati!

cosuri-metalice-3

cosuri-metalice-4

cosuri-metalice-6

Cum sa ne usuram viata

Pentru a tine separat facturile de scrisori si alte corespondente primite, realizati doua suporturi pentru a le tine evidenta. Le puteti pune in holul casei, pentru ca fiecare membru al familiei sa stie unde sa puna corespondenta. Simplu si util!

cosuri-metalice-7

cosuri-metalice-8

cosuri-metalice-9

cosuri-metalice-10

cosuri-metalice-11

cosuri-metalice-12

cosuri-metalice-13

via