Reciclarea lazilor din lemn – Idei creative si decoratiuni uimitoare

0
1684

Reciclarea lazilor din lemn – Idei creative si decoratiuni uimitoare

Lazile din lemn sunt usor de procurat, pot fi transformate intr-o multime de idei fantastice, sunt versatile si pot fi colorate destul de usor. Hai sa te inspiri si tu!


Lemnul este un material usor de refolosit si de transformat in decoratiuni pentru casa. Deoarece este un material reciclabil, noi te sfatuim sa folosesti aceste lazi din lemn pentru a realiza cu ele diferite decoratiuni

Masuta creativa pentru cafea

Daca nu ai suficient spatiu in living room-ul tau, atunci o masuta de cafea de dimensiunea unei ladite din lemn poate fi mai mult decat suficienta. Poti pune pe masuta cafeaua, corespondenta, cheile, dar si alte obiecte pe care le folosesti. Si pentru a nu irosi spatiul, poti monda o placa de lemn sub masuta de cafea si poti folosi sertarul pentru a depozita alte lucruri folositoare.

 

Ghiveci incapator pentru plante

In acest sens, laditele din lemn pot fi extrem de folositoare. Un ghiveci incapator pentru plante poate fi o idee geniala pentru cine isi doreste un spatiu mare, in care poti sa plantezi flori sau chiar si menta, patrunjel, marar sau capsuni.


Lazile din lemn pot fi folosite si ca spatii de depozitare pentru bucatarie, pentru camara, pentru dormitor sau pentru baie.

O ladita din lemn este usor de transportat, poate fi colorata pe placul vostru, folosind acuarela sau spray colorat si este usor de curatat. 

Pentru persoanele care se pricep la croitorie, laditele pot fi transformate intr-un spatiu de depozitare ce poate fi mutat in orice incapere. Aici puteti tine rigla, foarfecele, ata, acele, dar si materialele textile.


Pentru a face ladita mai frumoasa, va puteti folosi indemanarea pentru a o imbraca frumos. Foloseste materiale colorate, asortate si realizeaza chiar si buzunarele laterale practice. Creativ, nu-i asa? 

sursa foto: Facebook