Redecorarea ghivecelor pentru o gospodarie unica, deosebit de frumoasa

0
2554
redecorarea ghivecelor

Redecorarea ghivecelor pentru o gospodarie unica, deosebit de frumoasa

Originalitatea unei gospodarii consta in imaginatia fiecaruia de a isi reinventa ornamentele. De aceea, redecorarea ghivecelor poate fi un punct de inceput foarte bun. Chiar daca aceste detalii par nesemnificative, odata puse in aplicare, proiectele vor schimba decorul intregii incaperi.


Redecorarea ghivecelor folosind vopsea colorata

Ghivecele simple, cele realizate din ceramica, pot fi revopsite astfel incat sa iasa putin in evidenta. Opteaza pentru vopsea colorata, vopsea pe care sa o folosesti atunci cand vine vorba de ghivecele pe care le ai in casa ta.

Atunci cand discutam despre modelele pe care sa le alegi, nu putem decat sa te indemnam sa iti urmezi instinctul. Atat formele geometrice diferite, colorate, cat si unele picturi abstracte pot sa aiba un impact asupra design-ului din camera.

Orice incapere poate fi scoasa in evidenta de un corp de iluminat, de o decoratiune deosebita sau de o piesa ce poate fi considerata opera de arta.


Descopera si 15 cele mai frumoase idei de ghivece pentru plantele tale

Transformarea canilor in ghivece pentru plantele suculente

Plantele suculente sunt usor de ingrijit, nu au nevoie de atentie zilnica si infrumuseteaza orice spatiu. Acestea se dezvolta foarte bine in aer liber, insa pot fi plantate chiar si in ghiveci.

Fie ca vorbim de Aloe Vera, Agava, Cactus, Echeveria, toate plantele suculente au nevoie de conditii nepretentioase pentru supravietuire. Ai grija sa nu le pozitionezi in lumina si ofera-le apa in functie de cat de uscat este substratul. In ceea ce priveste temperatura, plantele suculente sunt obisnuite sa traiasca in caldura, insa sunt specii care suporta foarte bine si frigul.

Ghivecele realizate din cani frumoase sunt ideale pentru plantele suculente mici. Cu toate acestea, ai grija sa folosesti cani din lut sau ceramica pentru ca plantele se vor dezvolta mult mai bine in acest fel.


sursa foto: Pinterest