Refolosirea butoaielor din lemn pentru decoratiuni utile

0
2457

Refolosirea butoaielor din lemn pentru decoratiuni utile

Butoaiele din lemn raman cele mai interesante obiecte pe care le putem refolosi. Inspira-te de aici!


Butoaiele de vin mai vechi se pot refolosi intr-o multime de feluri diferite. Aceste butoaie isi regasesc locul in hambare, beciuri, pivnite sau in alte locuri. Daca si tu ai un astfel de butoi de vin si vrei sa il refolosesti, te invit sa te inspiri din proiectele de mai jos.

Aranjamente cu flori

Din cateva butoaie din lemn poti realiza un astfel de trenulet. Acest decor este ideal pentru gradina ta si poate fi pozitionat atat in curte, cat si in gradina ta.

Este perfect pentru un decor mai rustic, dar se potriveste si intr-o gradina moderna.


Realizarea proiectelor Do It Yourself

Proiectele de tipul Do It Yourself se refera la proiecte realizate din lucrurile pe care deja le ai in curte, dar pe care nu le mai folosesti de mult. Aceste proiecte promoveaza un mediu inconjurator mai sanatos si o natura mai bogata!

Astazi, proiectele se refera la modalitati diferite si creative de a refolosi butoaiele din lemn.

In articolele anterioare, v-am prezentat si alte proiecte cu butoaie refolosite din lemn, proiecte creative si ideale pentru casa ta.


Refolosirea butoaielor din lemn in gradina

Poti refolosi butoaiele din lemn si ca delimitatoare pentru ghivecele tale. Astfel, vei reusi sa creezi un decor in care florile tale arata ca si cand ar fi plantate intr-un ghiveci enorm.

Bineinteles, poti chiar sa si transformi butoiul din lemn intr-un ghiveci mare si util pentru florile tale. Ai grija sa plantezi acolo flori care au nevoie de acelasi sol, dar si cam de aceeasi cantitate de apa.

Planteaza aici flori cat mai colorate si in diverse nuante pentru a da culoare gradinii tale sau alege nuante de rosu si portocaliu pentru a ii oferi gradinii un design elegant. 


sursa foto: Pinterest