Refolosirea scarilor vechi, din lemn – 14 Idei creative

0
2563

Refolosirea scarilor vechi, din lemn – 14 Idei creative

Obiectele vechi precum scarile din lemn pot fi transformate cu usurinta in decoratiuni fantastice pentru casa. Inspira-te din aceste 14 idei!


Proiecte creative de facut in familie

Nu este obligatoriu sa le petrecem weekend-urile relaxandu-ne intr-un mod clasic: la un gratar cu prietenii sau iesind la plimbare cu familia. Exista o multime de alte activitati creative si frumoase pe care le putem face.
Astazi, ma refer la realizarea proiectelor de tipul Do It Yourself. Putem petrece timp de calitate in familie sau chiar si cu prietenii apropiati, creand astfel de proiecte frumoase.

O scara veche din lemn transformata intr-o piesa decorativa

O simpla scara poate fi transformata intr-o astfel de piesa decorativa pe care sa punem lumanari parfumate, decoratiuni cu flori sau rame cu pozele noastre dragi.

Aceasta scara se poate pozitiona in dormitor, in living, dar si pe hol daca acolo exista suficient spatiu. Lemnul se potriveste cu decorul din orice casa amenajata clasic, in functie de restul pieselor de mobilier existente acolo.


Realizarea unui suport pentru flori

Acest suport poate fi realizat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Suportul pentru ghiveci poate fi pus in balconul casei voastre, in bucatarie (langa fereastra, pentru ca florile sa primeasca multa lumina) sau in curtea casei voastre.

In functie de spatiul pe care il aveti disponibil, dar si in functie de ideile pe care vreti sa le puneti in aplicare, puteti alege ceea ce este mai potrivit pentru voi. Scara poate fi folosita atat pentru ghivece, cat si pentru vaze micute. 

Daca folositi o vopsea simpla, alba sau poate un verde aprins, puteti sa transformati o simpla scara veche intr-o piesa de mobilier sau intr-o piesa de decor moderna. 


Indiferent de proiectul pe care il alegeti, refolosirea unor simple scari vechi din lemn inseamna reciclare, dar si realizarea fara buget mare a unor decoratiuni superbe.

sursa foto: Facebook