Refolosirea si reciclarea panzei de iuta – 15 Proiecte de facut acasa

0
3930
reciclarea panzei de iuta

Refolosirea si reciclarea panzei de iuta – 15 Proiecte de facut acasa

Cu aceste 15 proiecte creative, puteti da pe spate orice musafir! Panza de iuta este atat de usor de refolosit si ii aduce casei tale un aspect vintage placut sau un aspect rustic pe care vi-l doreati mereu. Ce spuneti, vreti sa va inspirati din galeria foto de mai jos?


Proiecte creative pentru intreaga familie

Atunci cand iti petreci timpul cu cei dragi, se formeaza amintirile. Aceste amintiri vor ramane mereu in sufletele voastre si mereu vor fi speciale. De aceea, timpul liber trebuie sa fie petrecut cat mai frumos, cat mai aproape de cei dragi si sa fie relaxant. Proiectele pe care le puteti face impreuna sunt nenumarate.
Va puteti pune imaginatia in aplicare si puteti crea, impreuna, o multime de proiecte care vor fi apoi utile si practice. Suna bine, nu-i asa?

Cadouri pentru cei dragi

Cadourile facute celor dragi au, de obicei, un mesaj ascuns. Daca le daruiti prietenilor un cadou scump, mesajul este ca tineti la persoana respectiva si ca faceti eforturi pentru ca prietenia voastra si relatia dintre voi sa fie frumoasa mereu. Dar daca le daruiti persoanelor dragi cadouri facute chiar de voi, mesajul este mult mai profund de atat.

Le aratati celor dragi ca va pasa cu adevarat de ei, mai ales daca respectivul cadou este facut in functie de preferintele lor. Daca aveti o fetita, va puteti inspira din poza de mai jos si puteti sa ii realizati o astfel de fundita simpatica. Fundita poate fi atasata unei piese vestimentare sau poate fi asezata ca piesa decorativa in camera.


Orice alegeti, speram sa va inspirati din galeria foto de mai jos pentru a realiza proiecte frumoase, utile si practice.

Noi va dorim spor la realizat proiecte creative pentru voi si pentru cei dragi!

sursa foto: Facebook