Refolosirea unor anvelope vechi si transformarea lor in proiecte noi

0
1955

Refolosirea unor anvelope vechi si transformarea lor in proiecte noi

Descopera cum o serie de anvelope vechi pot fi transformate in proiecte noi, ideale pentru curte, terasa sau gradina.


Recicleaza si tu cauciucurile vechi pe care nu le mai poti folosi si reutilizeaza-le in proiecte noi, absolut superbe, ideale pentru curtea casei tale.

Suport pentru florile tale din anvelope vechi

Anvelopele vechi pot fi suporturi ideale pentru florile tale. Fie ca alegi sa le vopsesti, sa le dai o anumita forma sau vrei sa le folosesti asa cum sunt, anvelopele pot fi transformate in ornamente superbe.

Suporturi in forma de cesti de cafea sau suporturi colorate, simple, toate acestea pot fi realizate din anvelopele vechi pe care le ai.


Fie ca vorbim de flori precum muscate sau de flori de toamna precum crizantemele, acestea pot fi pozitionate in ghivece diferite, cum sunt acestea realizate din anvelopele vechi.

Mini-scaunel pentru living room

Daca vrei ca in living room-ul casei tale sa realizezi piese de mobilier frumoase, cu ajutorul unor anvelope vechi poti face acest lucru. Le poti imbraca in ce materiale vrei, astfel incat aceste piese sa se asorteze cu restul casei tale.

Vei reusi sa economisesti bani realizand astfel de piese de mobilier ideale pentru orice incapere. Sunt usor de transportat, se construiesc usor si pot fi personalizate, in functie de nevoile si de preferintele tale.


Masuta eleganta pentru cafea

In sufrageria casei tale poti pozitiona o astfel de masuta eleganta pentru cafea, masuta realizata dintr-un cauciuc vechi. Deasupra, poti pozitiona sticla sau lemn pentru ca suprafata sa fie perfect dreapta si fixa.

Anvelopele vechi pot fi transformate atat in decoratiuni haioase, cat si in piese de mobilier frumoase. Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o in articolul de azi.

Cum realizam piese de mobilier din setul de anvelope scos din uz

sursa foto: Pinterest