Refolosirea unor banale elastice pentru proiecte creative în gospodărie

0
271
elastice

Refolosirea unor banale elastice pentru proiecte creative în gospodărie

Aceste banale elastice pot fi folosite pentru o mulțime de proiecte creative în gospodăria ta. Am pregătit pentru tine astăzi o mulțime de proiecte creative și utile, multe idei pe care le vei pune și tu în practică.


Răsfoiește paginile mai ușor

Cu vei mai avea nevoie de acele buretiere ce nu sunt igienice. Tot ce trebuie să faci este să îți înfășori pe degetul tău un elastic. Ai grijă să nu îl prins prea strâns, pentru a nu îți îngreuna circulația sângelui.

Fixarea lingurei care alunecă

În cazul în care se întâmplă în mod repetat ca lingura să alunece în castronul unde tu gătești, avem soluția pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să înfășori un elastic de vârful cozii linguri astfel încât să nu mai alunece. În acest fel, vei putea să gătești liniștit folosind atât linguri, și furculițe.

Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficiente

Prinderea unui tocător din lemn

Dacă ți se întâmplă destul de des să te enervezi atunci când folosești un tocător de lemn deoarece acesta alunecă de pe blat, tot ce trebuie să faci este să folosești câteva elastice.


Acestea pot fi prinse de fiecare parte a tocătorului, însă le poți poziționa chiar și sub tocător.

Desfacerea băuturilor cu capac și filet twist-off

Există o mulțime de sticle de bere sau suc ce au capace care se desfac cu mâna. Cu toate acestea, încă au acele pliuri ascuțite care te pot tăia la mână.

Tot ce trebuie să faci este să înfășori partea de sus a capacului cu un elastic de cauciuc pentru a nu vă răni. Aceeași metodă se poate aplica și pentru capacele altor sticle care se desfac greu.


Scurgerea pensulei

Când înmoi pensula în vopsea, de obicei alegi să scurgi excesul de marginea cutiei. De cele mai multe ori, vopseaua curge pe dinafară, iar stratul de vopsea se adună pe margine și este atât de gros, încât în momentul în care încerci să pui capacul recipientului te voi stropi.

Este foarte ușor să eviți această problemă! Prinde un elastic peste cutia de vopsea, pe înălțime, chiar în zona mediană. După ce ai înmuiat pensula, poți să o scoți ușor de banda de cauciuc, iar excesul de vopsea va picura înapoi în cutie.

Măsurarea lichidelor din recipientele ce nu sunt transparente

Vrei să afli rapid cât lac pentru finisare sau pentru parchet a mai rămas în cutia din atelier? Folosește un elastic pentru a înconjura vasul chiar în dreptul nivelul lichidului. În acest fel, nu va trebui să deschizi de fiecare dată recipientul pentru a vedea cât lichid mai este înăuntru.


Cum refolosim dopurile de plută pentru a crea cu ele ornamente spectaculoase

sursa foto: Pinterest