Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

0
747

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

Descoperă cum re folosirea unor borcane simple îți poate ușura munca în casă și nu numai. Borcanele se găsesc în orice gospodărie, iar foarte multe persoane nu doresc să le arunce, ci să le găsească o utilizare practică și eficientă.


În articolul de astăzi am pregătit pentru tine mai mult de idei creative pentru a transforma în borcan într-un proiect Do It Yourself.

Protejarea unor obiecte

Fie că vrei să te duci în excursie cu cortul sau că vrei să protejezi obiectele care absorb umezeală, această idee este foarte creativă. Folosește un borcan transparent cu capac filetant.

Aici vei putea să depozitezi chibriturile, bancnotele, chiar și telefonul atunci când vrei să mergi cu barca sau vrei să depozitezi în siguranță obiectele, departe de umezeală.


Chiar dacă pleci cu rucsacul în spate, borcanele de plastic sunt destul de ușoare, deci nu te vor îngreuna prea mult. În plus, ele oferă mai multă protecție în cazul obiectelor casante decât pungile de plastic.

Crearea unui raft

Cu ajutorul unor borcane și o placă de lemn pot să construiești un raft creativ. Acesta poate fi poziționat în baia ta. Este un raft ideal pentru pensulele de machiaj, produsele de curățare a tenului, dar și multe alte lucruri.

Mai mult decât atât, raftul creat din borcane și dintr-o bucată de lemn poate fi poziționat în garajul tău pentru a depozita aici sculele. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să menții aici curățenia.


Vei putea să îți organizezi toate cuiele, șuruburile, piulițele, niturile și bolțurile în borcane separate. Prinde cu șuruburi câteva capace de borcan pe dedesubtul unui raft de lemn sau melamină. Faptul că borcanele sunt transparente te va ajuta enorm pentru a putea identifica imediat obiectele de care ai nevoie.

Acest sistem funcționează foarte bine și în cazul depozitării semințelor de plante în magazia cu unelte de grădinărit.

Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficiente

sursa foto: Pinterest