Regina noptii, floarea care infloreste seara si are un miros imbatator

0
586

Regina noptii, floarea care infloreste seara si are un miros imbatator

Regina noptii este o floare care ne bucura cu un miros absolut imbatator, ea inflorind doar noaptea. Cu toate acestea, este una dintre cele mai apreciate ornamente pentru gradina sau curtea noastra.


Este o floare usor de plantat, o floare aleasa in toate colturile din tara deoarece nu are pretentii atunci cand vine vorba de ingrijire si plantare. Ea ne bucura cu florile ei toata vara si este extrem de popular in tara noastra.

Ingrijirea acestei frumoase flori – Regina noptii

Acestei flori i se mai spune si Nicotiana alata, este originara din America de Sud si apreciata in toata lumea. Atinge pana la peste 1m inaltime, ea avand flori frumoase atat albe, dar si roz mov galbene sau rosii. Cea mai populara este floarea alba, ea impresionand atat cu florile, cat si cu mireasma sa.

Petuniile, modalitatea perfecta de a incepe primavara cu bucurie si culoare

In ceea ce priveste ingrijirea propriu-zisa, regina noptii este o floare care are nevoie de multa apa. Cu toate acestea, trebuie sa verifici ca solul sa nu fie unul care pastreaza foarte mult timp apa, ci un sol bine drenat. Ai grija sa arunci mereu o privire peste sunt floarea ta si radacina acesteia pentru a vedea daca apa balteste.


Este important ca mereu sa ii indeparteze florile uscate. Acest lucru determina ca floarea sa infloreasca si sa te bucure cu florile ei mult mai des si mai bogat.

Pozitioneaza floarea in spatii cu multa lumina deoarece ea prefera acest lucru. Poti, fara probleme, sa o pozitionezi in lumina directa soarelui deoarece acest lucru este in beneficiul ei. Chiar daca i se spune regina a noptii, planta iubeste foarte mult soarele pe timp de zi.

Important


Pozitioneaza plata departe de copii mici si de animalele de companie deoarece florile ei sunt otravitoare daca sunt ingerate.

sursa foto: Pinterest