Reimprospateaza gradina cu aceste decoruri minunate – Proiecte de vara

0
7505

Reimprospateaza gradina cu aceste decoruri minunate – Proiecte de vara

Ne bucuram de vara in fiecare zi. Capricioasa sau nu, vara este de partea noastra atunci cand vine vorba de decoruri in gradina. Decoruri care dau culoare spatiului si il inveselesc. Asadar, daca te-ai plictisit de aranjamentele realizate pana acum, reimprospateaza-ti gradina cu aceste idei de vara.


Reimprospateaza gradina cu decoruri minunate – Proiecte colorate de vara

Am spus mai inainte ca vara este de partea noastra. Este de partea noastra pentru ca este colorata. Dar nu a venit singura. A adus cu ea o multime de flori. Flori de a caror frumusete ar trebui sa profitam din plin, bucurandu-ne de fiecare petala si de fiecare fir de iarba. Asta inseamna de fapt vara.

reimprospateaza gradina reimprospateaza gradina reimprospateaza gradina

Ghivece cu flori in suporturi de metal – Idei pentru gradina ta

Un mod simplu si accesibil de a amenaja exteriorul il reprezinta ghivecele cu flori. Asezate pe suporturi din metal, ele vor fi un punct de atractie atat in gradina cat si pe o terasa spatioasa.

reimprospateaza gradina reimprospateaza gradina reimprospateaza gradina reimprospateaza gradina reimprospateaza-ti gradina reimprospateaza-ti gradina reimprospateaza-ti gradina

Cele mai frumoase idei de decoruri de vara

Subtitlul de mai sus ne spune ca sunt cele mai frumoase decoruri de vara. Ei bine, avand in vedere ca doar in acest anotimp avem posibilitatea de a amenaja exteriorul fara restrictii, speram sa fiti de acord cu noi. Putem asadar sa reimprospatam exteriorul aducand in decor tot felul de ornamente. Incepand de la suporturile realizate artistic si pana la jardiniere originale din punct de vedere estetic. Jardiniere pe care le putem realiza din anvelopele scoase din uz, de exemplu. Iata!


Cum evidentiem spatiile monotone – Idei de a decora portiunea cu gardul

Daca ar fi sa facem o clasificare a spatiilor care nu ies cu nimic in evidenta, cu siguranta gardul casei ar fi pe primul loc. Iata mai jos idei de a-l scoate din monotonie cu ajutorul catorva decoruri simple.

Refolosim creativ laditele din lemn

Atunci cand este vorba despre decorarea spatiului exterior, imaginatia nu cunoaste limite. Se pot realiza ornamente spectaculoase chiar si din laditele de lemn. Priviti mai jos un proiect creativ destul de simplu de realizat. Parerea noastra.

sursa foto: Pinterest