Rezolva problema spatiului destinat florilor cu aceste idei practice de suporturi

0
6173

Rezolva problema spatiului destinat florilor cu aceste idei practice de suporturi

Pe timpul anotimpului friguros, cele care necesita atentie din partea noastra sunt si florile decorative. In toata aceasta perioada nu le mai tinem pe balcon ci in casa, ocupandu-ne o multime de spatiu. Dar pentru ca ne infrumuseteaza casa oricat de modern ar fi aceasta amenajata, iata in acest articol cateva idei practice de a le pastra pe toate in suporturi din lemn sau din metal care lasa incaperea libera si aerisita. Prin urmare subiectul de astazi este despre amenajari pe verticala, pentru ca ne ofera posibilitatea de a economisi cat mai mult spatiu.


Asadar, pentru a economisi cat mai mult din spatiul ocupat de flori, o idee buna ar fi ca amenajarea sa se faca pe verticala si nu pe orizontala asa cum procedam de obicei. De aceea speram sa va placa si sa gasiti utile aceste idei practice si de ce nu sa va inspirati din ele pentru propriile aranjamente cu flori in ghivece. Iata!

idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice

Un mod simplu de a le aranja in suporturi construite pe mai multe etaje, adaptate in functie de spatiul din camera, ar fi suporturile sub forma de scari care permit concentrarea in acelasi loc a mai multor ghivece. Priviti!

Si suporturile suspendate sunt ideale pentru a le utiliza la pastrarea florilor decorative din casa.


Insa gasim interesant si acest paravan despartitor confectionat cu locasuri speciale pentru ghivecele cu flori pitice. Ia priviti ce frumos arata intr-un open space!

Un alt exemplu ar fi suporturile tip grilaj confectionate din metal si care sunt foarte frumoase, incadrandu-se perfect si intr-un spatiu amenajat modern. Iata!

Dar ne-au atras atentia si aceste bucati de tuburi din PVC. Decupate si legate intre ele cu sfoara, exact ca in imaginea de mai jos, se incadreaza perfect in decor.


sursa foto