Sa transformam obiectele uzuale din sticla in ceva creativ!

0
400

Sa transformam obiectele uzuale din sticla in ceva creativ!

Aveti pahare care vi se par plictisitoare? Le putem picta, transforma in ceva special si noi, cat ai spune: „creativitate”! Haideti sa aruncam o privire peste aceste idei frumoase si sa ne inspiram si noi pentru a ne putea surprinde musafirii si persoanele dragi noua, care locuiesc in casa cu noi.


Orce designer va va sfatui sa optati pentru culori neutre atunci cand vine vorba de ornamentele si decoratiunile casei tale. Vorim despre pereti albi, curati, care sa faca incaperea sa para mai mare si mai luminata si despre piese de mobilier simple, podele practice si la fel de simple, dar si ustensile si seturi pentru masa cat mai simple si mai elegante.

Putem insa sa adaugam accente personale si personalizate asupra accesoriilor si ustensilelor. De exemplu, putem adauga pe simplele pahare picturi in culori alese de noi care sa redea culoarea si stralucirea, dar sa puna si in evidenta cu ajutorul unei pete de culoare incaperea decorata simplu.

Cu acest prilej, va sfatuim sa aruncati o privire peste ideile pe care vi le-am pregatit si noi in articolul de mai jos.


obiectele-uzuale-din-sticla-1

O vaza colorata cu auriu

Trebuie doar sa acoperim cu scotch sau cu o bucata de hartie partea de vaza pe care nu dorim sa o vopsim, exact ca in poza de mai jos, pentru a redecora aceasta piesa de ornament din casa. Pentru a va fi mult mai usor, puteti folosi spray colorat de orice culoare pe care il gasiti in magazinele de specialitate, dar si in hipermarket-uri. Renuntam la vaza simpla pe care o aveam in favoarea uneia colorate si strlucitoare.

obiectele-uzuale-din-sticla-2

Rabdare si creativitate

Daca aveti mai multa rabdare, puteti alege o oja pe care o indragiti, betisoare de urechi si un pahar pe care vreti sa il redecorati. Incepeti sa pictati, exact ca in poza de mai jos, pentru a realiza pahare unicate, pictate manual.

obiectele-uzuale-din-sticla-3

obiectele-uzuale-din-sticla-4

obiectele-uzuale-din-sticla-5

obiectele-uzuale-din-sticla-6

obiectele-uzuale-din-sticla-7

obiectele-uzuale-din-sticla-8

obiectele-uzuale-din-sticla-9

obiectele-uzuale-din-sticla-10

obiectele-uzuale-din-sticla-11

obiectele-uzuale-din-sticla-12

obiectele-uzuale-din-sticla-13

obiectele-uzuale-din-sticla-14

obiectele-uzuale-din-sticla-15

Speram ca v-au placut aceste idei si va dorim spor la treaba!


via