Salata de boeuf – Idei fantastice pentru decorarea acestui fel de mâncare

0
1344

Salata de boeuf – Idei fantastice pentru decorarea acestui fel de mâncare

Salata de boeuf este un fel de mâncare din perioada sărbătorilor de iarnă ce poate fi decorat pentru a oferi un plus de savoare, dar și pentru a îi da viață prin decor.


Salata de boeuf este una dintre cele mai populare mâncăruri care se află pe masa de Crăciun. Aceasta poate fi realizată cu sau fără carne, în funcție de preferințele pe care tu le ai. Mulți oameni prepară salata folosind rasol de vită, așa cum este și rețeta ei originală. Alți oameni preferă să pună carne de pui sau carne de curcan.

Mai mult decât atât, pentru varianta fără carne oamenii adaptează rețeta salatei a la russe. Aceasta conține cartofi fierți, morcovi fierți, maioneză, castraveți murați, mazăre, însă poți adăuga și ou fiert sau alte legume.

Decorarea salatei de boeuf

Atunci când vorbim despre decor ale acestei salate, putem să ne inspirăm și din galeria foto de mai jos. În funcție de timpul pe care l-ai disponibil, de răbdare, dar și de imaginație pe care o ai poți să creezi adevărate opere de artă pe salata ta.


Salata poate fi declarată ca un aperitiv în formă de tort. Pe aceasta poți să creezi flori și forme frumoase din mezeluri din carne, ouă fierte, măsline, morcovi, dar și multe alte legume. Nu uita să incluzi ardeii roșii, galben, dar și verzi. Culorile diferite și cât mai aprinse vor face ca salata ta să iasă în evidență pe masa de Crăciun.

Cum poți să transformi salata de boeuf într-o adevărată operă de artă culinară

Salată de boeuf cu tematică de Crăciun – Idei spectaculoase de ornat

Ingredientul secret pentru o salată de boeuf delicioasă, dar și cu decorațiuni fantastice

Idei pentru o masă de Crăciun cu bucate alese și decorațiuni fantastice

sursa foto: Pinterest