Sarbatori cu miros de portocale si cuisoare – 15 idei de decoratiuni parfumate

0
3687

Sarbatori cu miros de portocale si cuisoare – 15 idei de decoratiuni parfumate

Daca ar fi sa ne intrebati, va vom spune ca intotdeauna asociem sarbatorile de iarna cu mirosul portocalei proaspat decojita. Si pentru ca nu mai este mult pana la sarbatoarea Craciunului, trebuie sa stiti ca exista o sumedenie de lucruri din care se pot realiza decoratiuni minunate, printre care si portocalele, desi poate ar trebui sa recunoastem ca mai bine le consumam decat sa le asezam pe masa ca decoruri inedite printre crengile de brad. Dar pentru ca de sarbatori trebuie sa ne infrumusetam si casa, iata un bun prilej de a realiza decoruri din fructe de sezon.


Asadar, daca vrem niste sarbatori cu miros de brad si portocala, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa urmarim in imaginile de mai jos cateva decoratiuni pe care le putem realiza in 5 minute.

Partea mai putin placuta ar fi aceea ca ne-ar lua mai mult timp sa decoram portocalele cu fundite sau cuisoare parfumate, decat sa realizam aranjamentele in sine, insa pentru a avea niste decoratiuni uimitoare in casa, nimic nu este prea greu, parerea noastra. Daca mai avem si niste conuri de brad, aduse din drumetiile noastre de la munte, decorul poate fi aproape perfect.

In afara de portocale, mai putem folosi nuci, mere sau gutui, fructe pe care le primeam in copilarie atunci cand mergeam la colindat. Asezate pe o tava in mijlocul mesei de Craciun, vor completa restul decorului din casa, amintindu-ne de perioada vacantelor de iarna petrecute la tara la bunici.


Daca v-au placut aceste idei de decoratiuni parfumate, noua nu ne ramane decat sa va dorim spor la decorat. Nu incheiem acest articol fara a va aminti ca puteti comenta pe pagina noastra de facebook, aceste idei de decoruri de iarna. Priviti!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

 

sursa foto