Sarbatorim Craciunul intr-o atmosfera de basm – 20 de idei de decoratiuni magice

0
819

Sarbatorim Craciunul intr-o atmosfera de basm – 20 de idei de decoratiuni magice

Aranjamentele specifice sarbatorilor de iarna sunt la mare cautare in aceasta perioada. Dar de ce sa dam o multime de bani pe ele, cand ne putem confectiona unele la fel de frumoase din accesorii pe care le avem in casa? Propunem asadar sa urmarim 20 de idei de decoratiuni spectaculoase de iarna, decoruri care ne infrumuseteaza nu doar casa de sarbatori, ci ne incanta si privirea.


Ca de fiecare data trebuie sa enumeram accesoriile necesare unor astfel de decoratiuni, printre cele principale numarandu-se globurile colorate, dar si crengile de brad sau florile naturale.

Si daca tot am mentionat florile ca accesoriu natural, putin probabil sa ne credeti ca in combinatie cu globurile colorate putem obtine niste decoratiuni uimitoare si asta pentru ca firavele plante nu pot fi asezate intr-o vaza, fara sa turnam si apa, lichidul fara de care nu s-ar pastra intr-o stare proaspata mai mult timp. Noi spunem ca ar trebui sa ne credeti, deoarece una din ideile foarte bune este sa folosim buretii aceia speciali, care odata udati, pastreaza apa la radacina plantelor, mai multe zile la rand.

Dar daca totusi aceste idei de decoratiuni vi se par prea complicate sau considerati ca pierdeti prea mult timp cu aranjatul lor, puteti incerca unele mult mai simple. Spre exemplu puteti aseza niste globuri in cateva pahare cu picior sau boluri transparente din sticla, obtinand in felul acesta niste decoruri perfecte pentru a fi expuse pe masa de Craciun.


In concluzie, pentru a avea o casa frumos decorata, oricare ar fi decoratiunele confectionate din globuri, flori naturale sau crengi de brad, toate se potrivesc cu spiritul Craciunului, prin urmare nu ne ramane decat sa va invitam sa urmariti in imaginile de mai jos cele mai frumoase idei de aranjamente de iarna.

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto