Scaune vechi revopsite si transformate in suporturi superbe pentru flori

0
7742
scaune vechi revopsite

Scaune vechi revopsite si transformate in suporturi superbe pentru flori

O serie de scaune vechi revopsite pot fi transformate in suporturi absolut spectaculoase pentru florile tale. Descopera cum le poti reda frumusetea, dar si cum le poti oferi un loc special, chiar daca par uzate si vechi.


Refoloseste scaunele vechi fara sa le redecorezi

Scaunele vechi ce nu sunt revopsite sau reconditionate pot sa ocupe un loc important in curtea ta. Aspectul lor vintage nu este deloc unul neplacut, ci unul care sa scoata si mai mult in evidenta autenticitatea acestui scaun.

Fiecare piesa de mobilier veche duce cu ea o multime de amintiri. Noi vedem toate aceste amintiri atunci cand vizualizam acea piesa. De aceea, daca vrei sa le pastrezi cat mai mult autenticitatea, atunci opteaza pentru a nu le revopsi.

Piese vechi reconditionate – Scaune vechi revopsite

Nu toata lumea este un fan al pieselor cu aspect de vechi. De aceea, daca totusi iubesti o piesa de mobilier, dar nu vrei sa aiba atat de multe urme de uzura, o poti reconditiona.


In primul rand, curata acea piesa foarte bine. Apoi, aplica unul sau doua straturi de vopsea, in functie de cum vrei sa arate. Pentru ca piesa de mobilier sau de decor sa isi pastreze frumusetea, alege sa o revopsesti o data la 6 luni sau la 1 an de zile.

Pozitioneaza ghivece de flori in aceste scaune

Pentru a le atribui o intrebuintare utila si frumoasa, poti folosi scaunele pe post de suporturi pentru florile tale. Cel mai bine este sa faci o gaura pe locul in care se sta pentru a putea pozitiona acolo un ghiveci cu flori. Spatarul poate fi folosit cu usurinta pentru a agata florile cataratoare.

Arunca o privire peste proiectele de mai jos si inspira-te si tu atunci cand vine vorba de realizarea unor proiecte creative pentru casa si gradina ta.


sursa foto: Pinterest