Schimbam decorul in gradina cu aceste idei de jardiniere colorate

Schimbam decorul in gradina cu aceste idei de jardiniere colorate

Prima zi de primavara vine cu idei practice de a colora gradina cu jardiniere realizate din anvelope vechi, anvelope pe care le putem recicla intr-un mod creativ.


Idei de jardiniere realizate din anvelopele scoase din uz

Vremea anvelopelor de iarna nu a trecut inca. Dar pentru ca le avem pe cele de vara trecuta, si vorbim desigur despre cele scoase din uz, iata mai jos un mod de a le refolosi creativ.

Schimbam decorul in gradina cu aceste idei de ghivece din anvelope

Curtea este un spatiu pe care trebuie sa-l infrumusetam in fiecare primavara. Indiferent ca este generos sau nu, ar trebuie sa-l amenajam cu multe flori. Si asta pentru a beneficia de o gradina colorata in care sa ne faca placere sa ne relaxam. Este timpul asadar sa schimbam decorul in gradina, astfel incat sa ne bucuram de peisaje minunate.

jardiniere

Flori de primavara – Idei pentru o gradina si o curte cat mai colorata

Fiecare floare are frumusetea ei. Zambilele parfumate, panselutele, chiar si craita despre care se spune ca este sora mai urata a florilor din gradina, toate isi indeplinesc cu succes misiunea de a infrumuseta gradina.


jardiniere

Portiuni din curte pe care le putem infrumuseta cu ghivece din anvelope

Nu exista spatiu in curte pe care sa nu il putem infrumuseta cu aceste ghivece colorate, cum ne place noua sa le numim. De exemplu, un spatiu lipsit de perspectiva estetica si pe care il putem infrumuseta cu usurinta este portiune cu gardul. Nu ne credeti? Priviti imaginile de mai jos.

jardiniere jardiniere jardiniere jardiniere jardiniere jardiniere

Proiecte creative sub forma de cescute.

Va lasam in compania acestor idei de decoruri colorate, idei pe care le puteti pune cu usurinta in practica. Si asta pentru ca primavara abia a inceput.


Aducem in decor si alte elemente de design. Ca de exemplu aceste ghivece supraetajate.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI