Schimbari pe care le poti face in casa pentru a da un refresh locuintei

0
950
design casa frumoasa

Schimbari pe care le poti face in casa pentru a da un refresh locuintei

Daca nu vrei sa faci o renovare completa, insa vrei sa dai un refresh locuintei tale, opteaza pentru astfel de schimbari mici, dar de efect. Schimbarile mici iti aduc o stare de bine, pot schimba in totalitate o incapere si sunt facute, de cele mai multe ori, cu un buget micut.


In articolul de astazi ti-am pregatit o serie de idei de schimbari pe care le poti face in casa ta pentru a da un aer fresh, nou locuintei tale.

Tapiteaza piesele vechi de mobilier

Fie ca vorbim de scaune vechi, de o canapea sau de un fotoliu, acestea pot fi readuse la viata cu ajutorul unei noi tapiterii. Alege sa le imbraci intr-un material nou, un material care sa se asorteze, de exemplu, cu draperiile sau cu ornamentele noi pe care le-ai luat.

De asemenea, poti opta si pentru a revopsi mobilierul pe care deja il ai. In acest fel, nu vei fi nevoit sa arunci piesele de mobilier ce au un aspect mai vechi, ci le poti readuce la viata cu un buget accesibil.


Transforma balconul intr-un spatiu de relaxare

Balconul casei tale este locul in care te poti relaxa cu o ceasca de cafea sau cu un pahar de vin. Cu ajutorul unor lumini ambientale, cateva ghivece cu flori si lumanari parfumate poti transforma acest spatiu intr-un loc ideal pentru relaxare.

Inspira-te si din aceste idei DIY de redecorare a balconului pentru a ii oferi spatiului aerul fresh de care are nevoie.

Foloseste draperii noi

Draperiile si perdelele au un impact major in orice incapere. Daca alegi sa le inlocuiesti, opteaza pentru culori deschise, cu note fresh, care sa adauge incaperii un plusvaloare. Poti opta pentru a asorta draperiile cu pernele de pe canapea sau cu covorul din incapere.


Cu ajutorul unor draperii sau perdele noi aduci un suflu fresh incaperii, fara sa investesti un buget mult prea mare.

Alege plante verzi pentru a oferi locuintei un ambient natural

Plantele verzi transforma orice incapere. Fie ca vorbim despre un apartament micut sau despre un living room incapator, o planta schimba in totalitate incaperea si ii ofera un suflu nou, proaspat.

Descopera AICI care sunt plantele care rezista cel mai bine pentru a ii oferi apartamentului tau un aer fresh. Stilul simplu pe care o planta il ofera unei locuinte iti permite sa redecorezi aceasta incapere fara un efort prea mare, dar si fara costuri extreme.


Corpuri de iluminat noi

Fie ca vorbim de dormitor, hol, bucatarie sau living room, corpurile de iluminat noi pot sa ofere incaperii un plus de farmec fara prea mult efort.

Alege aplice pe care sa le fixezi pe perete sau un lampadar superb care sa completeze design-ul incaperii tale. Vei vedea ca aceste mici decoratiuni pot avea un impact foarte mare in casa ta.

sursa foto: Pinterest