Seara de film in curte? Te ajutam cu o serie de idei inspirationale!

0
435
Seara de film in curte

Seara de film in curte? Te ajutam cu o serie de idei inspirationale!

Daca ai decis sa organizezi o seara de film in curte, noi te ajutam cu o serie de sfaturi, idei si trucuri care sa te inspire!


Daca vrei sa organizezi o seara de film in curtea ta, impreuna cu prietenii, trebuie sa stii ca aceasta este una dintre cele mai bune idei pentru a te relaxa.

In serile calduroase de vara, momentele petrecute in curte, atunci cand este racoare, sunt cele mai pretioase.

Fa acel loc confortabil pentru o seara de film in curte!

Pentru ca tu si invitatii tai sa va simtiti bine, fa ca acel loc sa fie confortabil. Alege cateva paturi si perne pufoase pentru a te sprijini de ele.


Nu uita de bauturile racoritoare!

Bauturile racoritoare si snacks-urile nu trebuie sa lipseasca dintr-o astfel de seara petrecuta in natura.

Poti alege popcorn sau poti face chiar tu snacks-uri sanatoase: cartofi la cuptor, morcovi, ciuperci delicioase sau alte legume preparate pe gratar.

Piscina gonflabila!

Daca ai o astfel de piscina, ea va fi atractia serii. Atunci cand vorbim de zilele calduroase de vara, o piscina este o modalitate excelenta de a te racori! Apoi, va puteti relaxa la un film bun.


Corpurile de iluminat!

Opteaza pentru corpuri de iluminat pe care sa le pozitionezi in curtea ta. Acestea sunt ideale pentru a vedea aleile, atunci cand se lasa seara. In plus, ele iti creeaza un spatiu intim, delimitat si cu un aspect foarte prietenos!

Alege sa petreci momente relaxante in curtea casei tale! Te vei distra impreuna cu cei dragi, impreuna cu familia sau cu vecinii tai si vei petrece momente de neuitat pentru serile de vara!

Alege proiectul care ti se potriveste si pune-l in aplicare! Amenajeaza un spatiu relaxant chiar in curtea casei tale!


sursa foto: Pinterest