Secrete de amenajare a baii pe care trebuie sa le stie oricine

0
1223
secrete de amenajare a baii

Secrete de amenajare a baii pe care trebuie sa le stie oricine

Detaliile dintr-o incapere sunt cele care fac diferenta. Fie ca vorbim de depozitare sau de amenajare, orice design trebuie sa fie realizat inteligent, bazandu-te pe o idee de la care pornesti.


Micile detalii fac diferenta – Cosul de rufe

Chiar si cele mai banale lucruri pe care o sa le schimbi in baie vor face ca incaperea sa capete un aer modern. In loc de cosul de rufe din plastic pe care majoritatea oamenilor il aleg, va invitam sa alegeti un cos diferit! Un cos de rufe din ratan sau din fibra naturala ar face ca baia sa arate mai bine!

Fie ca vorbim de o amenajare bai moderne, o amenajare de bai vintage sau altfel de amenajare, puteti alege materialul din care este facut cosul pentru ca acesta sa se potriveasca cu incaperea.

Ce ar trebui sa aiba orice baie?

Sfat DIY: Pentru ca orice complicatie sa fie simplu de rezolvat, va oferim acest sfat! Orice baie ar trebui sa aiba o astfel de pompa de drenaj. Daca alegeti corect pompa de drenaj, aceasta poate sa va ajute sa cresteti durata de viata a componentelor din baie. Orice posibila inundare sau teava infundata va deveni o situatie foarte usor de rezolvat, fara mari batai de cap!


Faianta de dimensiuni mari

Pentru ca baia voastra sa para mai incapatoare, alegeti faianta de dimensiuni XXL. Aceasta o sa va ajute sa creati impresia de o baie mare, luminata (daca alegeti faianta de culoare deschisa).

Oglinzi mari pentru o baie moderna

De asemenea, pozitionarea unei oglinzi mari pe dulapul din baie sau chiar pe perete, deasupra chiuvetei, o sa lase impresia unei bai mari. Alegeti o oglinda mare mai ales daca nu aveti geamuri care sa permita luminii sa intre in baie. Sunteti liberi sa alegeti ce forma doriti pentru oglinda din baia voastra!

Dus sau cada?

Alegerea unei cabine de dus in baia voastra va poate ajuta sa economisiti o multime de spatiu. Cada insa, este mult mai practica si mai comoda. Daca aveti copii mici sau animale de companie carora sa le faceti igiena, va sfatuim sa alegeti o cada simpla. Este practica!


De asemenea, un truc simplu care o sa va ajute sa dati impresia unei bai mai mari este alegerea unei cabine de dus transparente, din sticla. Efectul este garantat!

Spatiul de deasupra usii

Pentru a mai face inca un spatiu de depozitare in baie, va sfatuim sa va folositi si de spatiul de deasupra usii. Fixati un raft acolo pe care puteti sa depozitati prosoape, produse cosmetice sau produse de curatenie. Pentru ca totul sa arate organizat, alegeti cateva cutii in care sa depozitati toate aceste lucruri. Astfel, nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu multitudinea de culori ale ambalajelor produselor sau ale prosoapelor voastre.

Noi va dorim spor la treaba si speram sa va placa ideile pe care vi le-am pregatit astazi. O baie poate fi amenajata superb daca va dedicati timp cautarii ideilor frumoase si proiectelor creative!


sursa foto