Secretul unor prajituri placute ca aspect sta in felul cum le ornam – idei practice

0
402

Secretul unor prajituri placute ca aspect sta in felul cum le ornam – idei practice

Dragi cititori si cititoare, trebuie sa va spunem ca ne bucuram nespus de mult ca va plac articolele noastre, de aceea v-am pregatit inca unul pe masura asteptarilor voastre si ne-am zis sa parasim putin zona articolelor despre bricolaj si sa trecem la ceva mult mai placut cum ar fi decorarea dulciurilor pe care le preparam cu totii acasa, activitate care presupune multa rabdare si imaginatie.


Inainte de a trece la subiectul in sine trebuie sa va mai spunem ca ne face o deosebita placere sa realizam articole de genul acesta. Banuim ca v-ati dat seama de ce!

Asadar, dragi cititoare care preparati acasa prajituri pentru cei dragi, va invitam sa urmariti acest idei practice de a afla cum puteti realiza cu usurinta decoratiuni din ciocolata pentru a le orna. Dar sa le luam pe rand.

Hartia cerata pentru copt prajiturile este foarte buna pentru a realiza niste cosulete din ciocolata. Cu o pensula intindeti ciocolata pe toata suprafata si dati la rece.


idei-practice-4

idei-practice-5

idei-practice-6

Folositi-va de formele metalice pentru a realiza astfel de ornamente din ciocolata

idei-practice-7

idei-practice-8

idei-practice-9

Puteti obtine niste petale de flori doar intinzand putina ciocolata pe o forma desenata pe hartie, exact ca in imaginile de astazi

idei-practice-10

idei-practice-11

idei-practice-12

idei-practice-13

idei-practice-14

Dar si aceste aceste flori pictate, tot cu ajutorul formelor din metal le puteti realiza. Trebuie doar sa conturati cu putina crema alba urma lasate pe blatul de tort.


idei-practice-15

idei-practice-16

idei-practice-17

idei-practice-18

idei-practice-19

Nu stiti cum sa realizati acei fluturasi de ciocalata? Urmariti imaginea de mai jos.

idei-practice-3

idei-practice-1

idei-practice-2

via