Seminee false amenajate pentru a crea un peisaj de poveste in casa

0
2416

Seminee false amenajate pentru a crea un peisaj de poveste in casa

Creeaza-ti propriul peisaj rupt dintr-o fila de poveste cu ajutorul acestor seminee false, ce iti transmit un sentiment magic, placut. Am pregatit pentru tine o serie de proiecte creative, proiecte cu seminee false care sa te ajute sa te inspiri daca vrei sa creezi un astfel de decor in casa ta. Poti alege si sa achizitionezi un semineu electric, semineu ideal pentru caldura, dar si pentru decorul unic pe care il ofera.


Aranjarea spatiului din jurul semineului poate fi si ea o provocare, mai ales cand optezi pentru ornamente diferite, in functie de anotimpul curent. De exemplu, primavara si toamna vei alege aranjamente florale, colorate, pe cand toamna alegi ornamente cu dovleci si frunze.

Iarna este cel mai frumos anotimp atunci cand vine vorba de aranjarea spatiului de langa semineu si de deasupra acestuia. Pe timp de iarna ne bucuram de magia acestui ornament frumos.

Seminee false amenajate elegant

Daca living room-ul casei tale este aranjat ceva mai elegant, atunci poti alege un astfel de semineu fals vopsit cu negru si auriu. Aceste culori sunt frumoase, ofera un ambient placut si se potrivesc si intr-un living room minimalist.


In locul lemnelor de foc poti opta pentru lumanari electrice potrivite pentru un decor de poveste, perfect pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Amenajeaza aici un spatiu de relaxare

Pentru a te bucura de cateva momente de liniste, aranjeaza langa semineul tau un mic spatiu de relaxare. Poti bea aici un ceai in dupa amiezile libere, cafeaua de dimineata sau te poti relaxa citind o carte sau rasfoind o revista.

Spatiul de langa semineu poate fi un loc perfect de relaxare, un loc in care sa stai de vorba cu familia ta sau sa te bucuri de cateva momente de liniste.


sursa foto: Pinterest