Sera superba de gradina din sticla sau policarbonat – Casute deosebit de frumoase

0
518
sera superba de gradina

Sera superba de gradina din sticla sau policarbonat – Casute deosebit de frumoase

O sera superba de gradina poate fi realizata din sticla sau policarbonat si este ideala pentru a fi folosita pe tot parcursul anului pentru ca tu sa te bucuri de o productie mai bogata. Serele din sticla sau policarbonat sunt ideale pentru curtile micute.


Utilizate in agricultura, serele micute folosesc usi la ambele capete pentru o buna ventilatie. De asemenea, ele pot avea si geamuri in tavan care se deschid sau o trapa pentru a asigura ventilarea in acest spatiu.

Alege policarbonatul tratat UV

Daca optezi pentru acest material atunci cand vine vorba de realizarea serei tale, atunci opteaza pentru cel tratat. Acesta este realizat special pentru a avea o durata de viata foarte mare, perfect pentru gospodariile oamenilor ce cultiva an de an.

Sunt rezistente in timp si, ca pret, sunt mult mai accesibile decat sticla.


Serele din policarbonat pot fi realizate cu materiale alese in functie de preferintele tale. Grosimea materialelor poate fi diferite, iar acest lucru transforma policarbonatul intr-un material popular in randul gospodarilor.

Casute din sticla construite pentru relaxare

Casutele transparente pot fi ideale daca vrei sa le transformi intr-un loc de relaxare. Imagineaza-ti timpul petrecut aici in zilele ploioase, dar si momentele in care vrei sa privesti cum ninge afara.

Daca vrei sa te bucuri si in acest caz de o ventilatie buna a spatiului, alege ferestre rabatabile pentru zona tavanului. De asemenea, poti opta pentru porti ce se deschid in ambele capete ale casutelor din sticla.


Mai mult decat atat, poti alege si sa le acoperi pe timp de vara in zilele foarte calduroase sau sa le pozitionezi, de la inceput, la umbra unui copac mare.

Idei utile si practice de proiecte realizate din policarbonat

Cum amenajam o mica sera la interior – Sfaturi si idei practice de organizare

sursa foto: Pinterest