Sfaturi pentru a crea o casa prietenoasa pentru pisici, cu bani putini

0
852
creaturi prietenoase

Sfaturi pentru a crea o casa prietenoasa pentru pisici, cu bani putini

Pisicile sunt acele creaturi prietenoase pe care le iubim si carora vrem sa le cream o atmosfera frumoasa, comoda. Toate acestea cu un buget foarte mic!


Astazi am pregatit un articol foarte special pentru iubitorii de animale, dar mai ales pentru cei care iubesc pisicile. Stim ca aceste animalute simpatice nu sunt tocmai cele mai fericite atunci cand ajungem acasa, dar mai stim si faptul ca noi le iubim, indiferent de cum se comporta. Mai mult decat atat, stim ca si ele ne iubesc pe noi.

Animal de companie intr-o casa – Motiv de bucurie pentru fiecare membru al familiei

Cand ai un animal de companie in casa, acesta iti aduce bucurie si iti umple zilele de zambete. Ideile din acest articol sunt pentru a face un spatiu perfect pentru pisica ta. Toate acestea cu un buget mic sau foarte mic. Haideti sa vedem ideile de mai jos.

Spatiu de dormit sub masa

Sub masa din sufragerie poti sa creezi un spatiu in care pisica sa se joace, sa doarma sau sa se relaxeze.


De asemenea, poti aplica aceeasi tactica si folosindu-te de vreun scaun. Arata bine, nu-i asa?

Langa spatiul in care isi petrece timpul un catelus, poti realiza un spatiu de relaxare frumos si pentru pisica ta. Suntem convinsi ca va fi recunoscatoare, chiar daca uneori nu pare.

Hamac pentru pisici

Nu-i asa ca e o idee haioasa? Dar si foarte buna! Animalutele vor iubi acel loc si isi vor petrece acolo o multime de timp!


Raft pe perete pentru pisica

Da, da! Ati auzit bine! Puteti si voi sa creati un raft pe perete pentru pisica voastra. Se va simti bine si se va distra, va garantam acest lucru!

Noi va dorim spor la treaba si speram sa va placa ideile noastre!

sursa foto