Soluții de depozitare ingenioase pentru bucătăriile mici: Găsești loc pentru orice!

Soluții de depozitare ingenioase pentru bucătăriile mici: Găsești loc pentru orice!

Bucătăriile mici pot reprezenta o provocare atunci când vine vorba de soluții de depozitare și organizare. Spațiul limitat poate duce la aglomerarea lucrurilor și la o senzație de dezordine.


Cu toate acestea, există numeroase soluții de depozitare ingenioase care te vor ajuta să maximizezi fiecare colț al bucătăriei.

Utilizează spațiul vertical – Soluții de depozitare 

Unul dintre cele mai simple și eficiente moduri de a câștiga spațiu de depozitare într-o bucătărie mică este să folosești spațiul vertical.


Montează rafturi sau suporturi pe perete pentru a depozita cărți de bucate, condimente, cani sau cutii cu alimente. Poți alege și dulapuri suspendate până la tavan pentru a depozita vesela sau vasele pe care nu le folosești zilnic.

Folosește dulapuri cu sertare glisante

Dulapurile cu sertare glisante sunt ideale pentru bucătăriile mici, deoarece oferă acces ușor la conținut și economisesc spațiu. Poți alege astfel de dulapuri pentru a depozita tacâmuri, vase, vase de gătit sau chiar alimente ambalate.

Sertarele glisante facilitează organizarea și găsirea rapidă a obiectelor.


Adaugă organizatoare în sertare și dulapuri – Soluții de depozitare

Folosește organizatoare pentru sertare și dulapuri pentru a-ți păstra lucrurile bine ordonate și pentru a optimiza spațiul.

Există diverse tipuri de organizatoare, cum ar fi cutii pentru condimente, tăvi pentru tacâmuri, răcoritoare pentru sticle sau cutii pentru alimente, care îți pot facilita organizarea în bucătărie.

Înlocuiește ușile dulapurilor cu sisteme de depozitare

În loc să folosești uși tradiționale pentru dulapuri, poți opta pentru sisteme de depozitare care să optimizeze spațiul. De exemplu, poți alege uși glisante, uși cu rafturi sau chiar uși cu panouri perforate pentru a agăța ustensile sau mănuși de bucătărie.


Optează pentru mobilier multifuncțional

Dacă bucătăria ta are și o zonă de luat masa, alege mobilier multifuncțional, cum ar fi o masă extensibilă sau un banc cu spații de depozitare sub șezut. De asemenea, poți alege scaune care se pot plia sau pot fi înșirate sub masă pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt folosite.

Bucătării moderne ce combină culorile și texturile pentru un aspect spectaculos

Bucatarii mici, elegante, superbe, o adevarata placere vizuala

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI