SPA amenajat la tine acasa, in propria baie – Idei creative

0
229

SPA amenajat la tine acasa, in propria baie – Idei creative

Iata cum un SPA amenajat in propria baie poate sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi lunga la birou. Baia este o incapere unde poti face o baie lunga, unde poti sa te relaxezi dupa o zi lunga la birou.


Pentru a amenaja un mic spatiu de relaxare ca intr-un SPA adevarat, ai nevoie de cateva trucuri. Iti prezentam cateva dintre aceste trucuri in articolul de mai jos si te invitam sa te bucuri de o atmosfera relaxanta in propria baie.

Alege sa creezi o atmosfera intima

Alege lumanarile parfumate sau opteaza pentru lumanari electrice pentru a crea in baia ta o atmosfera de vis. Pe langa lumina difuza care te ajuta sa creezi o atmosfera perfecta pentru relaxare, parfumul lumanarilor te ajuta sa te relaxezi.

Alege saruri de baie

Sarurile de baie, dar si spuma te ajuta sa te relaxezi in propria baie. Vei crea, in acest fel, o atmosfera perfecta pentru a te bucura de o baie lunga si relaxanta.


Mai mult decat atat, nu uita de produsele exfoliante sau o masca pentru ten. Aceste mici trucuri te vor duce in atmosfera de SPA.

O carte buna sau serialul preferat

In timp ce faci o baie lunga, poti sa te uiti la serialul preferat pe telefon sau pe tableta. Daca te relaxeaza cititul, poti alege sa citesti o carte buna in timp ce te bucuri de o baie calda. Acest lucru poate fi terapie pura pentru tine.

Baile lungi nu doar ca te ajuta sa te relaxezi, insa pot fi ideale si pentru a te scapa de durerile de cap sau de stresul acumulat.


Cum decoram si amenajam practic si eficient o baie micuta

Amenajarea unei bai moderne – Idei creative pentru o baie superba

sursa foto: Pinterest