Spatii de depozitare din casa la care nu te-ai fi gandit

0
8012

Spatii de depozitare din casa la care nu te-ai fi gandit

Cu totii ne-am dori sa avem in casa mai multe spatii de depozitare, indiferent de cat de mare este spatiul pe care il avem. Cu toate acestea, chiar daca nu exista posibilitatea extinderii spatiului, putem sa gasim cateva locuri din casa pe care sa le folosim drept locuri pentru a depozita diferite lucruri.


In acest fel, profitam de unele spatii din casa pe care oricum nu le-am folosi si depozitam aici lucruri de care avem nevoie aproape zilnic.

Coltarul din bucatarie

Coltarul din bucatarie este acea canapea pe care multe incaperi o au pozitionata in zona de dining. Daca aceasta nu are deja un spatiu de depozitare integrat, poti construi unul.

Sub coltarul de bucatarie poti alege sa construiesti cateva sertare unde sa tii pungi, saci de gunoi, dar si multe alte lucruri de care ai nevoie in bucatarie.


Bucatarii mari, deosebit de frumoase, cu spatii de depozitare ingenioase

Depozitarea eficienta a ingredientelor si alimentelor in bucatarie – Trucuri utile

Spatii de depozitare in dormitor

Chiar si in dormitorul casei tale poti gasi cateva spatii „ascunse” de depozitare. In panoul din capatul patului tau poti amenaja cateva sertare micute. Ce-i drept, acest spatiu trebuie construit de asa natura incat sa profiti de locul disponibil aici.

De asemenea, nu uita sa alegi si paturi cu lada de depozitare utila.

Spatiul de deasupra usii din baie

Daca nu ai usa de la baie construita pana in tavan, deasupra acesteia poti alege sa pozitionezi un dulap. Ideal pentru prosoape, hartia igienica, dar si pentru alte produse pe care le folosesit mai rar, dulapul nu va ocupa spatiu in plus in baia ta. Este un loc ideal pentru depozitare.


Mergand pe aceeasi idee, chiar si deasupra toaletei poti construi un astfel de raft sau un mic dulap.

sursa foto: Pinterest