Spatii de relaxare in aer liber, absolut superbe, colorate si dinamice

0
404

Spatii de relaxare in aer liber, absolut superbe, colorate si dinamice

Aceste spatii de relaxare organizate in aer liber sunt colorate, iti aduc un zambet pe buze si sunt potrivite pentru tine, prieteni si intreaga familie. Adauga culoare pe terasa ta, ornamente, piese de mobilier si bucura-te de un spatiu cu adevarat superb.


Relaxarea in aer liber nu se compara cu relaxare din nicio incapere. Indiferent ca vorbim de un gratar, un simplu cocktail sau de micul dejun luat afara, este important sa ai un astfel de loc amenajat in aer liber, daca iti permite spatiul.

Curte foarte mica, dar amenajata intr-un stil confortabil, placut

Adauga culoare in acest spatiu

Locul unde amenajezi oaza de relaxare trebuie neaparat sa contina culori. De la galben aprins, portocaliu, rosu, dar si albastru, toate aceste culori iti vor face ziua mai frumoasa.

Culorile pot fi aduse de decoratiunile pe care le ai aici, dar si de corpurile de mobilier.


Cele mai interesante idei pentru a te bucura de o terasa superba

Plante verzi fac orice spatiu mai frumos

Din punctul meu de vedere, plantele verzi nu ar trebui sa lipseasca nici de afara, nici din casa. Indiferent ca alegi sa decorezi terasa, casa sau foisorul, oriunde poti pune un ghiveci de plante.

Daca esti genul de persoana care nu are timp sa se ocupe de ingrijirea lor, poti alege plante suculente. Sunt extrem de usor de ingrijit si sunt ideale pentru casa ta. Le poti pune si in spatiul de relaxare pe care il amenajezi in exteriorul casei tale.

Spatiu de relaxare in balcon

Un balcon deschis poate fi ideal pentru a amenaja aici un loc de relaxare. Daca nu ai o curte, poti alege sa amenajezi un spatiu de relaxare in balconul casei tale.


Acest loc poate fi ideal pentru persoanele care locuiesc in zonele urbane deoarece pot profita de putin aer liber.

sursa foto: Pinterest