Spatii de relaxare in curte, perfecte pentru anotimpurile calde

0
737
relaxare in curte

Spatii de relaxare in curte, perfecte pentru anotimpurile calde

Cateva clipe de relaxare in curte te vor umple de energie pentru intreaga zi sau te vor ajuta sa te refaci dupa o zi de munca. Petrecerea timpului in aer liber este atat o necesitate pentru organismul nostru, cat si un rasfat. Pentru a te simti plin de energie, este important sa petreci timp in natura.


Aerul curat, vantul, soarele, dar si zgomotul naturii te ajuta sa te relaxezi. De aceea, doar cateva clipe de relaxare in curte te vor ajuta sa fii plin de energie intreaga zi.

Daca locuiesti la casa si ai o curte mica, alege sa petreci cel putin jumatate de ora pe zi in curtea ta. Pentru ca acest obicei sa fie din ce in ce mai atragator, te ajutam cu cateva idei.

Amenajeaza un spatiu de relaxare in curte

Pentru a te bucura de clipe frumoase in curtea casei tale, amenajeaza in curte un spatiu de relaxare superb. Poti alege sa amenajezi aici un mic loc in care sa citesti, sa bei cafeaua sau sa asculti muzica.


Nu uita sa il acoperi pentru a te bucura de o atmosfera placut in vreme insorita sau atunci cand bate vantul.

Alege corpuri de iluminat interesante

Pentru ca acest loc sa fie placut si pe timp de seara, alege corpuri de iluminat pe care sa le pozitionezi aici. Ele sunt perfecte pentru serile racoroase de primavara sau vara, dar si ca lumina de ambient. Poti alege atat corpuri de iluminat cu senzor, ideale pentru a economisi curentul, dar si lumini ce pot sa ramana in permanenta aprinse.

Corpurile de iluminat pentru casa ta pot fi agatate de copaci sau poti opta pentru instalatii perfecte pentru curte.


Descopera aici corpuri de iluminat superbe pentru o atmosfera spectaculoasa in curte. 

sursa foto: Pinterest