Spatii de relaxare senzationale decorate cu flori bogate, colorate si frumoase

0
3121
spatii de relaxare senzationale

Spatii de relaxare senzationale decorate cu flori bogate, colorate si frumoase

Iata cum poti avea in curtea ta unul dintre aceste spatii de relaxare senzationale, daca le decorezi cu flori colorate, absolut superbe.


Nu exista niciun loc pe care florile sa nu il infrumuseteze prin prezenta lor absolut unica, speciala. De aceea, daca ai si tu un astfel de spatiu de relaxare in curte, decoreaza-l cu flori bogate. In acest fel, vei avea grija si sa ai umbra in acel loc, umbra ideala pentru zilele calduroase de vara.

Mai mult decat atat, te vei bucura de un spatiu privat, intim, un spatiu in care sa te relaxezi si sa te bucuri de zilele tale libere.

Inspira-te si tu din aceste spatii de relaxare superbe pentru a iti crea in propria curte un loc in care sa te odihnesti impreuna cu cei dragi.


Construieste un leagan cu bolta din lemn

Un astfel de leagan sau balansoar mare, din lemn, este ideal pentru o curte prietenoasa. Construieste si tu un leagan mare, leagan pe care sa pui perne pufoase pentru a te relaxa. Daca vrei sa il acoperi, opteaza pentru o bolta din lemn. Pe aceasta vei putea sa plantezi flori colorate, rezistente, care sa tina umbra.

Bineinteles, in functie de preferinte, poti opta si pentru a planta aici vita de vie sau plante verzi.

Wisteria, ideala pentru curtea ta

Wisteria sau Glicina este o planta ideala pentru curtea ta. Ea creste foarte bogat, are nevoie de soare si este o planta care cucereste toate privirile.


Aceasta planta este spectaculoasa, creste foarte bogat daca ai grija de ea si ii oferi atentia de care are nevoie si este o planta foarte frumoasa. Las-o sa creasca deasupra unui spatiu de relaxare, deasupra unei pergole din lemn si bucura-te de frumusetea ei, dar si de umbra pe care ti-o ofera.

sursa foto: Pinterest